Annons:

Här är de fem bästa hotelldirektörerna i Västra Götaland

Här är de nominerade till Wilhelmina Skoghpriset i kategorin Bästa hotell-management i Västra Götaland. Den 11 september på Travel News Business Forum 2023 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Nomineringarna i den nya kategorin Bästa hotell-management är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. 

– De nya kategorierna kommer att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Simon Finne, VD Loopon i en kommentar.

Bästa hotell-management

Här har vi bakat ihop alla omdömen i alla kategorier till en helhet. Och vi har tittat på detta över tid. För att bli nominerad måste man få höga betyg på hela upplevelsen från incheckning, till service under vistelsen och utcheckning. Rummet ska vara tyst, mörkt på natten och välstädat. Sängen är skön och tvålen i duschen doftar ljuvligt utan att döda gästens parfym. Vi tänker att en förklaring till att man lyckas på alla punkter är att hotelldirektören har koll på alla bitar, får personalen att gå den extra milen och att hen ser varje gäst som en god vän som man gärna skämmer bort varje gång man ses. 

Dorsia

Denna pärla med 37 egensinniga rum mitt i stan lyser både i verkligheten och på nätet. De som håller i rodret heter Thomas Petersen och Rikard Lindqvist.

Hotel Royal, Göteborg.

Hotel Royal

Ägare Markus Oddestad och vd Henrik Lind sköter detta familjeägda hotell, tillika stadens äldsta hotell, med bravur.

Landvetter Airport Hotel

Familjen Engström sköter detta hotell med trygg och säker hand sedan öppningen 1987. Sedan en tid har nästa generation tagit över utan att tumma på kvalitet eller logistik trots att verksamheten gått från 43 rum till 184. 

LIsebergs nya hotell med över 1000 bäddar har anledning att se ljust på tillvaron.

Liseberg Grand Curiosa

Lena Nyquist styr denna jätteskuta med en precision som få. 

Pigalle

ESS-gruppens häftigaste boutiquehotell rattas förtjänstfullt av Kent Johansson på alla punkter. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

En kommentar

  1. Anna Strömberg: Fantastiska hotell allihopa! Men, vilka är jury och känns det verkligen modernt att utse enskilda personer på en mindre region/marknad på det här sättet, rapportera gärna om gästnöjdhet m.m. Blir det tabu att ta med GMs från de större aktörerna som NCH/Strawberry, Scandic och Radisson, bodde sist på Quality Hotell 11 och Scandic Rubinen, fantastisk serviceupplevelse och oerhört duktiga GMs. En reflektion.
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024