Annons:

Här är de nominerade som kan vinna Bästa mötesanläggning i Stockholm

Här är de nominerade som kan vinna ett Wilhelmina Skogh-pris i kategorin Bästa mötesanläggning. På måndag den 24 april på Travel News Business Forum 2023 på Sheraton i Stockholm berättar vi vem som vinner.

Läs allt om Travel News Business Forum den 24 april kl 15 här.

Och här anmäler du dig helt gratis!

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kategori Bästa mötesanläggning:

Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling.

Stockholm Waterfront Congress Centre 

Alla har varit här. Från Bob Dylan och Sting till vinmässor, stans största Vaccin-central och förstås vår egen mässa Travel News Market. En grandios stålbyggnad där allt är möjligt. På 14 000 m² skapas oändliga möjligheter för allt från mindre möten till större event. Bakom dig har du service av högsta kvalitet samt teknik i toppform. Mötesanläggningen har tidigare prisats med motiveringen att arkitekterna lyckats skapa den önskade byggnadsvolymen trots den begränsade markytan, samt att deras utnyttjande av stål i stomme och exteriör har varit innovativt. Om du kan bo på Waterfront? Absolut, åtminstone i direkt anslutning, på det mycket bekväma Radisson Blu Waterfront Hotel. Vad finns det mer att säga? Jo, att stans bästa läge är ett faktum. Det blir inte mer mitt i smeten än här. Alla hittar hit och det är nära till allt. 

Scandinavian XPO 

Scandinavian XPO, också kallad Nordens närmaste mötesplats, är beläget i Arlandastad med världen som utgångspunkt. Gästerna mjukas upp i en snygg entré, för att sedan fortsätta i någon av lokalerna som är anpassade för upp till hela 8500 personer. Här kan du hålla alla möjliga typer av evenemang som mässor, möten, galamiddagar, konserter och idrottsevenemang. Det är ingen slump att det stora EU-mötet hålls just nu. Säkerheten är den högsta som går att frambringa i världen och det är overkligt nära Sveriges enda internationella flygplats. Lokalernas flexibilitet är en annan stor fördel. Det går att skapa unika rum här som på få andra ställen. Alltså skräddarsy allt för att skapa den bästa tänkbara mötesplatsen. Och bäst är den stora trappan där man kan hänga och få det oväntade mötet som lyfter en konferens från det ordinära till det exceptionella. 

Sheraton 

I hörnet av Vasagatan finner du denna k-märkta hotellbyggnad som bjuder på en utsikt över Stockholms stadshus samt fina Mälaren och Gamla stan. Sheratons konferensavdelning består av 15 flexibla och moderna rum med en kapacitet för upp till 400 personer. Trots sitt läge mitt i city så är det imponerande tyst i lokalerna. Brasserie 360 är öppet från morgon till kväll och här kan du njuta av en fransk meny med en nordisk twist, komponerad av Frederic Bertuit som är minst sagt skicklig i det franska köket. När det gäller logi så erbjuder Sheraton hela 465 rum i nordisk design att checka in i. Det här är en internationell mötesplats med smidiga lösningar. 

SPACE  

På Stockholms mest centrala adress, mitt på Sergels torg, finns ett gamingcenter i världsklass. På SPACE kan du ta del av bland annat Avicii experience, restaurang, café, SPACE Academy, SPACE bar och SPACE arena. Innovativt, nördigt och kul. Den stora möteslokalen var länge den största köparen i världen av digitala skärmar. Här kan du skapa visualiseringar och bildspel som får allt annat att blekna. Och mitt i det högteknologiska är det samtidigt mysigt. Det är kram- och mingelvänligt. Det ska aldrig underskattas. 

The Hub på Sveavägen precis vid Sergelstorg i gamla SEB-huset.

Sergel Hub 

Hösten 2021 öppnade Stureplansgruppen Sveriges modernaste mötesplats för event och möten, fester, utställningar och grandiosa banketter. Hub erbjuder moderna lokaler, tekniska lösningar samt mat och dryck av yttersta klass. På hela 2500 kvadratmeter kan man ta del av 6 stycken lokaler som rymmer upp till 1000 gäster. Detta mitt i Stockholms city med någon minuts promenad till T-Centralen. SEB:s gamla kassavalv har blivit en av stadens häftigaste mötesplatser. Det öppna köket skapar en ovanligt cool känsla. Mat och vin är oljan när en konferens eller en konsert ska bli något exceptionellt. 

Clarion Sign 

Trä, sten, läder, glaserad keramik och färgat glas. Gert Wingårdh är arkitekten bakom Clarion Sign Hotel, det enda hotellet i stan som lutar sig över sina gäster. Här erbjuds en inspirerande plats för allt från små möten till större utställningar. Några av lokalerna stoltserar med fantastiskt ljus från en panorama-glasvägg mot Norra Bantorget. Kronan på verket är plan åtta där du finner Selma City Spa. Här kan du efter långa konferenser och möten glida ner i den varma utomhuspoolen medan du blickar ut över ett gigantiskt banområde och höra på gnisslande tågräls. Detta är urban njutning av högsta klass, vare sig ditt huvudsyfte är konferens eller en ledig stund. Mellan de olika konferensrummen finns bra mingelytor. Och så gillar vi förstås den eleganta konsten på väggarna, ännu ett argument för att alltid boka in sig på ett av Petter Stordalens hotell. 

Läs allt om Travel News Business Forum den 24 april kl 15 här.

Och här anmäler du dig helt gratis!

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024