Annons:

Här är de nominerade till Bästa camping i Uppland

Här är de nominerade i kategorin "Bästa camping" i Uppland. Den 16 mars på Travel News Business Forum 2022 Uppland berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Kategori: En camping är en parkanläggning som mot inträde tar emot campingturister och erbjuder mark eller stugby samt rinnande vatten och butik. Detta är bottenplattan enligt Wikipedia. Här står du på den och får ett fantastisk boende i antingen ett dygn eller en hel sommar.

Gyllene brunnen, glamping, Enköping.

Glamping är det nya camping! Så länge det finns ett intresse för naturen är detta ett riktigt bekvämt, unikt och instagramvänligt val. Här erbjuds lyxtält lika lockande att se på som att blunda i. Inta spabadet runt hörnet och njut av när solen försvinner ner bakom åkern. Bröllopsvänligt!

Glamping Valloxen, Knivsta.

Noga utplacerade i skogen är dessa praktfulla tält som bjuder på en bohemisk inredning både invändigt och utanför! Här får du din alldeles egna skogsglänta precis vid sjön. En perfekt dos av både äventyrligt och bekvämt. 

 

 Skokloster Camping, Skokloster.

Med sitt lyxläge vid Mälaren befinner sig denna pärla till camping. Här 

är det lika roligt som fint att vara och den kulturhistoriska miljön är en fröjd för ögat. Krydda ditt besök med ett dopp vid campingens sandstrand eller en match vid äventyrsgolfen! 

Fyrishov, Uppsala.

Campa centralt? I Uppsala är det en riktigt bra idé då du har lika nära till både dess vackra stolthet Domkyrkan som till stadens idrottsarenor. Här är det lätt att trivas och hålla sig aktiv! Under sommarhalvåret står minigolfbanan uppdukad samt utebad och beachvolleybollplaner. Vägg i vägg med boendet finns dessutom ett attraktivt äventyrsbad! 

Sunnanö Camping, Öregrund.

Här finns allt för den rutinerade camparen! Valmöjligheter som tält- eller båtplatser, campingstugor eller en husvagn finns att hyra plus aktiviteter i ett överflöd. Du når Öregrunds trevliga lilla stadskärna på endast 15 minuter.

Här är hela programmet och anmälningslänk.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022