Annons:

Här är de nominerade till Bästa hotell för romantik i Nordvästra Skåne

Här är de nominerade i kategorin "Bästa hotell för romantik" i Nordvästra Skåne. Den 29 mars på Travel News Business Forum 2023 på Clarion Sea U i Helsingborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kategori: Det är hit du ska åka när kärleken behöver en liten boost. Du åker hit för att fria eller fira en bröllopsdag. Eller bara för att rå om varandra och ha det riktigt mysigt. 

Hovs hallar.

Hotell Hovs Hallar 

Mitt i den mäktiga naturen på Bjärehalvön, där Hallandsåsen möter Kattegatt, hittar du Hotell Hovs Hallar. Här kan du och din käresta bada jacuzzi i solnedgången på en av de vackraste platserna i nordvästra Skåne. I restaurangen nyttjar man det som växer runt omkring oss och följer årstidernas utveckling. 

Rusthållargården.

Rusthållargården 

Personligt, romantiskt och vackert! Rusthållargården är ett familjedrivet och varmt hotell i pittoreska Arild dit du kommer vilja återvända. För att bara nämna takterrassen… Extra avkoppling finner du i relaxavdelningen med finsk bastu och iskallt bad. 

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Strand Hotel Arild .

Strand Hotel Arild 

En pittoresk pärla längs Kullakusten. Utöver att koppla av och vandra i fina omgivningar, så kan du på Strand Hotel Arild njuta av mat lagad av regionens bästa kock – Björn Palmgren. Inspirationen är hämtad från den skånska traditionen och Medelhavet och man använder närproducerade och ekologiska råvaror så långt det är möjligt. 

Arilds Vingård Glamping 

Som Toscana fast i Skåne! På Arlids Vingård Glamping bor du i lyxiga och rymliga tält mitt bland vinrankorna. Perfekt att ha nära till vinprovningen. Och glöm absolut inte att packa med kameran. 

The Vault Hotel Helsingborg 

Designhotellet The Vault Hotel Helsingborg är en färgklick i stadens hotellutbud. The Vault, som betyder kassavalv på engelska, vilar på ett stort kassaskåp från början av seklet då byggnaden fungerade som en bank. I dag väntar extra allt i form av modern konst, stora blommor, rosa välvda sängar och sammet. 

Foto

Turistgården House of Hven 

På den vackra ön Ven finner du Turistgården House of Hven. Hotellet är känt för sin charmiga atmosfär, historiska arkitektur och inte minst för den goda maten gjord på skånska råvaror som serveras i restaurangen. En unik upplevelse för dig som vill utforska denna skånska favorit till ö. Missa inte att upptäcka Ven på gul cykel samt ett besök på Tycho Brahe-museet. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024