Annons:

Här är de nominerade till Bästa hotell för romantik i Uppland

Här är de nominerade i kategorin "Bästa hotell för romantik" i Uppland. Den 16 mars på Travel News Business Forum 2022 Uppland berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Kategori: Det är hit du ska åka när kärleken behöver en liten boost. Du åker hit för att fria eller fira en bröllopsdag. Eller bara för att rå om varandra och ha det riktigt mysigt.

Hotell Villa Anna, Uppsala.

Hotell kommer och går men Villa Anna Består! I hjärtat av Uppsala hittar du detta charmiga lilla boutiquehotell. Låt vinkällaren eller hotellets välkända meny sockra din vistelse. Här går kvalitet framför kvantitet och det finns elva unika rum att ta del av, varav tre av dem har egen bastu att njuta av.

Grand Hotel Hörnan, Uppsala.  

Här kliver du rakt in i Uppsalas hjärta! Eller kanske ni – för tillsammans med någon du håller kär kan detta bli riktigt trevligt. Grand Hotel Hörnan är en destination i sig och bjuder in till en trolsk miljö. Lyxa till det med fredagsmys- eller guldpaketet medan ni lutar er tillbaka och låter hotellets charm göra sitt!

Sigtuna Stads Hotell, Sigtuna.

Sigtuna Stads Hotell är stadens välskapta ädelsten sedan 1909! Perfekt placerat i Sigtunas hjärta med en förtrollande utsikt över Mälarens inlopp. Här blandas modern och historisk design och resultatet blir en trevlig och romantisk cocktail. Precis utanför dörren ligger Sigtunas idylliska huvudgata och du har det forntida caféet Tant Brun eller stadens trevliga hamn på bara minuters promenadavstånd. Njut av detta fina hotell i Sveriges äldsta stad!

Haga Slott, Enköping.

Endast fem minuter från Enköping hittar du detta 1600-talsslott som nästan skrytsamt bjuder in dig och ditt sällskap in till sin rojalistiska oas. Promenera genom den praktfulla trädgården upp till slottets fina fasad och njut. Och ännu bättre blir det då slottet även erbjuder en relaxavdelning med bastu och jacuzzi. Runda av i den trevliga restaurangen eller i slottets bar. 

Gyllene brunnen, glamping, Enköping.

Glamping är det nya camping! Så länge det finns ett intresse för naturen är detta ett riktigt bekvämt, unikt och instagramvänligt val. Här erbjuds lyxtält lika lockande att se på som att blunda i. Inta spabadet runt hörnet och njut av när solen försvinner ner bakom åkern. Bröllopsvänligt!

Här är hela programmet och anmälningslänk.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022