Annons:

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Hotell för stora och små familjer och alla andra" i Göteborg. Den 11 september på Travel News Business Forum 2023 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kategori: Allt som finns på ett affärshotell finns även här. Men här är det också mysigt. Du vill vara här med din partner och alla dina barn. Även svärföräldrarna kan hänga i samma korridor, men kanske inte vägg i vägg… Och när ni firar femtioårsdagen får alla som vill plats i matsalen. I receptionen tycker man det är kul att barn springer omkring och i baren kan du ta en öl eller fira med vänner och bekanta. Här blandas skratt och ett och annat barnskrik. 

Liseberg Grand Curiosa

Liseberg Grand Curiosa Hotel 

Stadens mest lekfulla hotell i utkanten av Nordens största och viktigaste nöjespark har inte många månader i drift, men är redan en destination som talas om på nätet och på stan. Utforska den stjärnformade byggnadens nio äventyrliga våningar och ta rutschkanan från andra våningen ner till lobbyn. Du kan även ta del av en ponnykarusell i drift från 1923 i restaurangen. Utan tvekan barnens nya favorithotell. Bakom detta hotell finns stadens mest kända arkitekt: Gert Wingårdh.

Scandic Opalen 

I hjärtat av Göteborg finns stadens kanske mest familjevänliga hotell. På Scandic Opalen bor du nära attraktioner som lockar stor som liten. Efter en lång dag på språng så kan du på hotellet njuta av jacuzzibad och ett fräscht gym samt internationella och barnvänliga rätter i Scandic Opalen Restaurant. Till frukost kan barnen dessutom ta för sig av en pannkaksbuffé innan de intar lekrummet för en pysselstund. Extra roligt är det under lov och utvalda perioder när hotellet anordnar aktiviteter för de yngre.

Hotell Eggers

Hotel Eggers 

Konstnärer, spioner och kungligheter har checkat in på Hotel Eggers sedan 1859. Än i dag charmar det K-märkta hotellet besökare från världens hörn. Eggerspaketet med en trerättersmiddag, Kulturpaketet eller kanske Jazz? Här finns något för alla. Avrunda kvällen i en minst sagt drömlik kammare med högt i tak och fina trägolv. 

Elite Plaza Hotel

Inbäddad i grönska ser vi Elite Plaza Hotels klassiska fasad. Invändigt möts vi av gammaldags komfort som byter av moderna lösningar och i de 127 hotellrummen kombineras internationell och skandinavisk design. Det finns dessutom tillgång till rymliga familjerum. I restaurang Swea Hof kan du njuta av lokala råvaror och på söndagar kan du njuta av en långfrukost fram till klockan 11.00.

Förra året vann Nääs Fabriker pris i kategorin bästa Revenue Management, priset delas ut i samarbete med Benchmarking Alliance.

Vem som vinner Wilhelmina Skogh-priset i kategorin ”Hotell för stora och små familjer och alla andra” i Göteborg utse av en hemlig grupp bestående av experter på staden och utsända från Travel News och vår systertidning RES. Har du synpunkter på nominerade och vem som ska vinna går det utmärkt att höra av sig till juryns ordförande Viggo Cavling.

Fler kategorier presenteras inom kort.

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024