Annons:

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Nordvästra Skåne

Här är de fem nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Nordvästra Skåne. Fler kategorier presenteras inom kort.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kategori: Allt som finns på ett affärshotell finns även här. Men här är det också mysigt. Du vill vara här med din partner och alla dina barn. Även svärföräldrarna kan hänga i samma korridor, men kanske inte vägg i vägg… Och när ni firar femtioårsdagen får alla som vill plats i matsalen. I receptionen tycker man det är kul att barn springer omkring och i baren kan du ta en öl eller fira med vänner och bekanta. Här blandas skratt och ett och annat barnskrik. 

Hotell Stadsparken

Består av två hotellbyggnader som ligger mitt emot varandra på Bruksgatan i Helsingborg. Gemensamt är hög komfort, sängar av högsta kvalitet samt en behaglig temperatur och tystnad vid läggdags.

Elite Hotel Mollberg

Fyrstjärniga Elite Hotel Mollberg ligger vid Stortorget i Helsingborg i en byggnad med anor från 1300-talet. Här väntar en pampig arkitektur, nästan som i en Wes Anderson-film, men med en modern touch på inredningen i hotellrummen.

Hotel Riviera strand

Klassiska Hotel Riviera strand har anor från 1930-talet och var då ett av Sveriges första badortshotell. Hotellet, som ligger i Båstad på Bjärehalvön, har både pool, restaurang och diverse aktiviteter vilket gör att det passar alla åldersgrupper och typ av semester. 

Grand hotell Mölle

Magisk natur och ett landskap som är helt unikt kräver ett hotell som kan omfamna mycket och många. Detta hotell är en stor och brokig pärla oavsett om du är ett stort sällskap som vill fest eller ett par som bara vill återuppväcka en förälskelse. I över 100 år har turister som hela världen vallfärdat till denna unika plats och fått bo på ett hotell där tiden står still och samtidigt är mitt i samtiden

The Vault Hotel Helsingborg 

Designhotellet The Vault Hotel Helsingborg är en färgklick i stadens hotellutbud. The Vault, som betyder kassavalv på engelska, vilar på ett stort kassaskåp från början av seklet då byggnaden fungerade som en bank. I dag väntar extra allt i form av modern konst, stora blommor, rosa välvda sängar och sammet. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kommentarer är stängda.