Annons:

Uppsala

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Uppland

Här är de nominerade i kategorin "Hotell för stora och små familjer och alla andra" i Uppland. Den 16 mars på Travel News Business Forum 2022 Uppland berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Kategori: Allt som finns på ett affärshotell finns även här. Men här är det också mysigt. Du vill vara här med din partner och alla dina barn. Även svärföräldrarna kan hänga i samma korridor, men kanske inte vägg i vägg… Och när ni firar femtioårsdagen får alla som vill plats i matsalen. I receptionen tycker man det är kul att barn springer omkring och i baren kan du ta en öl eller fira med vänner och bekanta. Här blandas skratt och ett och annat barnskrik. 

Grand Hotel Hörnan, Uppsala. 

Här kliver du rakt in i Uppsalas hjärta! Eller kanske ni – för tillsammans med någon du håller kär kan detta bli riktigt trevligt. Grand Hotel Hörnan är en destination i sig och bjuder in till en trolsk miljö. Lyxa till det med fredagsmys- eller guldpaketet medan ni lutar er tillbaka och låter hotellets charm göra sitt! 

Clarion Hotel Gillet, Uppsala.

Klassiskt hotell som bjuder in till både sitt populära Selma City spa, helgbrunch och trevliga sällskapsrum. Här får du inte tråkigt vare sig du anländer med familjen, vännerna eller din bok!

Hotell Fyrislund, Uppsala.

En bra match för familjen eller resenären på språng! Här bor du i fräscha rum och har fri parkering samt nära till allt. Hotellet ligger även vägg i vägg med två restauranger samt erbjuder ett trevligt utbud av matställen som levererar direkt till dem – allt för din bekvämlighet! 

Arenahotellet, Uppsala.

Visste du att Arenahotellet erbjuder anpassade rum för basketspelare med extra långa sängar eller att varje korridor förknippas med en idrott? Det finns även en korridor anpassad för den rullstolsburna idrottaren. Från detta boende har du lika nära till Uppsalas stadskärna som till dess sportevenemang. Runda av dagen i en av hotellets sköna sängar eller på relaxen medan ungdomarna hänger inne i Game-room.

 

Hotell Klockargården, Öregrund. 

En sommardröm endast 11 minuters promenad från stranden! Detta gårdshotell erbjuder även en fin trädgård att flanera omkring i eller varför inte utnyttja grillen medan du sippar på ett glas vin? Det finns även en lekpark för barnen att nyttja. Runt hörnet står den pittoreska lilla trästaden Öregrund med dess butiker och caféer och väntar på att bli upptäckt! 

Här är hela programmet och anmälningslänk.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022