Annons:

Här är de nominerade till Bästa nya hotell i Göteborg

Här är de nominerade i kategorin "Bästa nya Hotell" i Göteborg. Den 11 september på Travel News Business Forum 2023 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kategori: Helt enkelt ett nytt fräscht häftigt roligt hotell i Göteborg. 

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!

Clarion Hotel® Draken (öppnar 1 oktober 2023) 

Hösten 2023 öppnar Göteborgs högsta hotell som också blir stadens nya kulturscen och mötesplats. I flera årtionden var Draken ett festivalcentrum, och bland de 34 våningarna bevarar man idag den K-märkta biografen Draken. 50-tals stil kombineras med nutid och i fokus står framför allt hotellets lobbyplan, också kallad Drakens vardagsrum, som är en öppen vibrerande yta med designade soffor, hantverkscocktails och läcker gastronomi. Våning 32 blir en festvåning och på våning 34 hittar du hotellets takbar med panoramafönster som överträffar det mesta. 

LIsebergs nya hotell med över 1000 bäddar har anledning att se ljust på tillvaron.

Liseberg Grand Curiosa Hotel 

Stadens mest lekfulla hotell i utkanten av Nordens största och viktigaste nöjespark har inte många månader i drift, men är redan en destination som talas om på nätet och på stan. Utforska den stjärnformade byggnadens nio äventyrliga våningar och ta rutschkanan från andra våningen ner till lobbyn. Du kan även ta del av en ponnykarusell i drift från 1923 i restaurangen. Utan tvekan barnens nya favorithotell. 

Jacy’z Hotel & Resort 

Nyöppnade destinationspalatset Jacy’z har fått mycket uppmärksamhet när man slog upp dörrarna i våras. Det har ESS Group som vanligt lyckats förvalta väl. Och Instagram-vänligt är bara förnamnet på hur man presterar i sociala medier. Och förstås IRL, Jacy´z är lika delar snygg design, wild & crazy och funktion.  

Scandic Göteborg Central 

Scandic Göteborg Central är stadens största och maffigaste hotell med sina 451 rum. En borg av glas precis vid den nya bron med magisk utsikt över älven och staden. Och precis som alltid på Scandic är detta en servicemaskin som aldrig glömmer bort att ett leende ofta är det bästa sättet att börja lösa ett problem. Fräscht, snyggt och modernt är tredje adjektiv som hör hemma på detta ganska nyöppnade hotell.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Vem som vinner Wilhelmina Skogh-priset i kategorin ” Bästa nya hotell” i Göteborg utse av en hemlig grupp bestående av expert på staden och utsända från Travel News och vår systertidning RES. Har du synpunkter på nominerade och vem som ska vinna går det utmärkt att höra av sig till juryns ordförande Viggo Cavling.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024