Annons:

Här är de nominerade till Revenue Management i Stockholm

Här är de nominerade i kategorin Revenue Management i Stockholm. Den 24 april på Travel News Business Forum 2023 på Sheraton i Stockholm berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris. Priset delar ut i samarbete med Benchmarking Alliance.

Kategori: Revenue Management är en strategisk process för att maximera intäkterna inom en organisation genom att dynamiskt och aktivt planera, kontrollera och optimera prissättning, försäljning och tillgänglighet av produkter och tjänster. Revenue Management används ofta inom service- och hotellbranschen för att öka bokningsgraden och maximera intäkterna genom att optimera prissättning och kapacitetsutnyttjande baserat på efterfrågan och konkurrens. Det kan också användas i andra branscher och sektorer, där efterfrågan kan variera över tid och där prissättning och kapacitetsplanering kan vara kritiskt för att bibehålla lönsamheten.

Profilhotels Central

Hotell Stockholm - Elite Hotel Arcadia


Elite Hotel Arcadia

Radisson Collection Strand Hotel

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum den 24 april kl 15 här.

Och här anmäler du dig helt gratis!

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024