Annons:

Här är de nominerade till Wild & Crazy-turistmotor i Västra Götaland

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kategori: Helt enkelt den avgörande sak som gör att lågan tänds i reseindustrin. Utan denna faktor skulle många bara stanna hemma.

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!

Poppels Citybryggeri

Poppels Citybryggeri är världens största ekfatsbaserade bryggeri med eget bryggverk, där ölen pumpas från jästank till serveringstank. På den hållbara menyn står grönsaker och bröd i fokus. Det här är en prisvinnande kombination av bryggeri och restaurang.  

Ullevi 

Wild and crazy blir det ofta på Nordens största evenemangsarena, inte minst när gästartister som Bruce Springsteen och Göteborgs egna Håkan Hellström intar scenen. Upp till 75 000 åskådare kan på Ullevi njuta av musik, fotboll och friidrott. 

Slottsskogen 

Ta en tur till Göteborgs största, äldsta och mest populära parker. I över hundra år har göteborgare sökt sig till Slottsskogen för olika evenemang, mysiga picknickar, motion och total avkoppling. Här finns även serveringar, djurpark och kulturhistoriska byggnader. 

“Second hand-safari”  

Göteborg är en utmärkt shoppingstad, inte minst när det kommer till begagnade fynd. Låt stadens cirka 125 vintage- och second handbutiker inspirera dig. Blir det lite för mycket av det goda så kan du boka en stylist för att hitta de bästa fynden i second hand-djungeln. 

Bada mitt i stan 

Att kunna ta ett dopp i city stod högt upp på göteborgarnas önskelista för stadsutveckling till 400-års jubileet. Göteborgarna fick som de ville. Idag kan du glida ner i någon av de bottenlösa poolerna fyllda med söt- och saltvatten medan du blickar ut över staden. En gratis året-runt-satsning. 

Göteborgs bästa croissant 

En croissant sitter sällan fel och i Göteborg är de tydligen på en annan nivå. Man var helt enkelt tvungen att provsmaka ett flertal av dessa smörbakelser för att utse den bästa. Sju av  stadens bagerier ställde upp i tävlingen och som vinnare stod Sylvain Marron på Högsbogatan 13, där du kan njuta av en riktigt frasig och ekologisk croissant. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Vem som vinner Wilhelmina Skogh-priset i denna kategorin utses av en hemlig grupp bestående av expert på staden och utsända från Travel News och vår systertidning RES. Har du synpunkter på nominerade och vem som ska vinna går det utmärkt att höra av sig till juryns ordförande Viggo Cavling.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024