Annons:

Här är de som nominerats till Bästa spahotell i Nordvästra Skåne

Här är de nominerade i kategorin "Bästa spahotell" i Helsingborg. Den 29 mars på Travel News Business Forum 2023 på Clarion Sea U i Helsingborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kategori: Detta är ett romantiskt hotell för dig som tycker om att gå runt i morgonrock. Det finns inget bättre än massage och varmt porlande vatten. Men det ska också finnas ett fräscht gym och en bastu som är beroendeframkallande. Torr- och ångbastu förstås. Efter en helg här har din höga puls gått ner och ditt välbefinnande gått upp. Du är här med din partner eller ditt tjej- eller gubbgäng. Och ja, ni hinner även spela lite padel och gå en lång promenad.

Torekov Hotell

Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsik mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur. 

Skansen Båstad

Romantiska Skansen Båstad är mitt i händelsernas centrum på sommaren och en värmande oas på vintern! Fantastiskt spa 60 meter ut i havet, med utsikt mot Båstads hamn och Kattegatt, vad mer kan man önska?

Rusthållargården 

Personligt, romantiskt och vackert! Rusthållargården är ett familjedrivet och varmt hotell i pittoreska Arild dit du kommer vilja återvända. För att bara nämna takterrassen… Kopplar av gör du i relaxavdelningen, som erbjuder en klassisk pool samt finsk bastu och en avsvalkningspool med iskallt vatten. 

Picture

Hotell Öresund

Hotell Öresund kan stoltsera med sitt underbara Rooftop spa, inklusive jacuzzi, bastu och olika behandlingar för kropp och själ. Detta koncept slår aldrig fel. Här har du dessutom nära till havet, mitt i Landskronas hjärta. 

Margretetorps Gästgifvaregård.

Margretetorps Gästgifvaregård 

På den skånska landsbygden vid Bjärehalvön, omgiven av lummiga skogar och gröna fält, hittar du Margretetorps Gästgifvaregård. Här kan du njuta av skånska läckerheter i restaurangen och runda av dagen med spabad och bastu i den lummiga trädgården. Ett pittoreskt ställe som man gärna återvänder till. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

 

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kommentarer är stängda.