Annons:

Spahotellen i Sydvästra Skåne som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset

Här är de nominerade i kategorin bästa spahotellen i Sydvästra Skåne. Den 12 juni på Travel News Business Forum 2023 på Quality Hotel View i Malmö berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skoghpris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kategori: Detta är ett romantiskt hotell för dig som tycker om att gå runt i morgonrock. Det finns inget bättre än massage och varmt porlande vatten. Men det ska också finnas ett fräscht gym och en bastu som är beroendeframkallande. Torr- och ångbastu förstås. Efter en helg här har din höga puls gått ner och ditt välbefinnande gått upp. Du är här med din partner eller ditt tjej- eller gubbgäng. Och ja, ni hinner även spela lite padel och gå en lång promenad.

Nominerade: 

The Lodge Resort

Det finns inga berg på den skånska slätten, men det finns Romeleåsen som likt en mjuk våg höjer sig över landskapet. På toppen 167 meter över havet hittar vi detta hotell som är ledande när det kommer till avkopplande hotellupplevelser i Skåne. Elegant New England-inredning och en magisk utsikt gör att du vill stanna länge här. Även gastronomiskt spelar detta hotell i högsta ligan i Skåne. Här får du en magisk spaupplevelse mitt i naturen.

På Sveriges vackraste sandtunga ut i havet hittar du denna utsökta pärla med 29 mysiga rum.

Hotell Gässlingen

Ett spa hotell behöver inte vara en jätteanläggning. Det är Hotell Gässlingen i paradiska Skanör ett levande bevis på. På Sveriges vackraste sandtunga ut i havet hittar du denna utsökta pärla med 29 mysiga rum. Söker du lugn och ro i Skåne har du verkligen kommit rätt. Detta är mysigt på riktigt utan att personalen tappar fokus när det kommer till service. 

En helg här med någon eller några du tycker riktigt mycket om försvinner snabbt, men skapar minnen som du kan bära med dig länge.

Hotell Mossbylund

Denna oas för dig som älskar spa ligger i en varsamt renoverad 1800-talsgård vid Mossbystrand i Abbekås på Skånes sydkust. De 52 rummen innehåller allt en kräsen gäst kan önska och är i topptrim. En helg här med någon eller några du tycker riktigt mycket om försvinner snabbt, men skapar minnen som du kan bära med dig länge. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Snart kommer kategorierna: Bästa hotell för stora och små, Bästa hotell för kärlek, Bästa golfhotell, Årets nya restaurang, Bästa mötesanläggning med övernattning, Bästa mötesanläggning utan övernattning och Bästa nya turistmotor. 

Vi har redan presenterat de nominerade i Bästa Revenue Management och Bästa affärshotell. 

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024