Annons:

Två nya restaurangpriser på Travel News Business Forum: här är de nominerade

Travel News inleder ett samarbete med bokningstjänsten BokaBord. Det kommer att leda till två nya kategorier när Wilhelmina Skoghpriset delas ut under 2024: bästa restaurang och bästa hotellrestaurang. Här är de nominerade.

“Vi vill lyfta fram de som gör det där lilla extra”

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Travel News Business Forum är vårt regionala event som under 2024 kommer att genomföras bland annat i Stockholm den 13 maj på Hamburger Börs.  

– Business Forum vill vara den årliga mötesplatsen för dig som arbetar med turism, hotell och resor. Genom att ha alla beslutsfattare i besöksnäringen under samma tak en eftermiddag och kväll vill vi lägga grunden för ökad omsättning och bättre lönsamhet, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling och fortsätter: 

– Vi har länge letat efter en partner som kan leverera relevant data om restauranger och deras kundnöjdhet. BokaBord har denna kunskap tack vare ett långt samarbete med de bästa restaurangerna i Sverige. Det ska bli givande och förstås spännande att samarbeta med BB. Mat och restauranger är den i särklass viktigaste pull-faktorn när det kommer till resande och turism.  

Vd Peder Dinkelspiel, många vet vad BokaBord är, men inte alla. Berätta om er tjänst?

– BokaBord (och WaiterAid) är Sveriges ledande bordsbokningssystem med över 1200 anslutna restauranger. BokaBord är den främsta plattformen för att boka bord på Sveriges bästa restauranger, med en enkel sökfunktion som ger dig tillgång till lediga bord på ett ögonblick. Dessutom erbjuder vi smidig hantering av bordsbokningar via vår app.

Vad gör ni som andra aktörer inte gör?

– BokaBord har det bredaste utbudet av lediga bord tack vare våra många anslutna restauranger runt om i landet. Det innebär att användare av BokaBord-appen kan lita på att få högkvalitativa förslag på restauranger och barer. Dessutom är vi stolta över den utmärkta service och kundsupport vi erbjuder våra restaurangpartners.

Vad ska man göra för att vinna ett Wilhelmina Skoghpris?

– På BokaBord brinner vi för att skapa härliga möten på restaurang och strävar även efter att vara restaurangernas bästa vän. Vi önskar att lyfta fram de restauranger som skapar unika matupplevelser för sina gäster varje dag och som samtidigt lyckas fylla sina sittningar vecka efter vecka. Vi vill lyfta fram de som gör det där lilla extra.

Här är de nominerade restaurangerna: 

Adam/Albin

Adam/Albin

AIRA

AIRA

L’Avventura

L’Avventura

Restaurang AG

Restaurang AG

Sturehof

Sturehof

Hotellrestauranger:

Bank Hotel

Bank Hotel

Hotel Diplomat

Hotel Diplomat

Villa Dagmar

Villa Dagmar

Vår Gård

Vår Gård

Seafood Gastro på Grand Hôtel

Seafood Gastro på Grand Hôtel

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

En kommentar

  1. ChrisNug: Hello, im noob :)
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024