Annons:

Toppanalytiker och tung panel kommer till Travel News Business Forum i Stockholm 

Nu börjar programmet till vårt Business Forum i Stockholm den 13 maj att bli klart. Keynote speaker är Andreas Wallström, prognoschef och biträdande chef för makroanalys på Swedbank. Han berättar om det ekonomiska läget i Stockholm, Sverige och världen 2024.

”När jag håller föredrag om ekonomi är mitt mål att det jag säger ska vara begripligt för min mamma”

Andreas Wallström är prognoschef och biträdande chef för makroanalys på Swedbank. Andreas har tidigare varit chefsanalytiker på Nordea, och har tidigare haft ett flertal seniora positioner och expertuppdrag, bland annat vid Finansdepartementet och EU-kommissionen.

– Det ska bli kul att komma till Business Forum och träffa besöksnäringen. När jag håller föredrag om ekonomi är mitt mål att det jag säger ska vara begripligt för min mamma. Annars är det ingen poäng att prata, säger Andreas Wallström. 

Klara namn till våra fyra hearings om utveckling i reseindustrin i Stockholm är: Satu Andersson, vd Cirkus Venues, Grand Hotels vd Pia Djupmark och Scandics Sverige-vd Peter Jangbratt, Caroline Strand, tf vd Stockholm Business Region, Torbjörn Blomqvist, äger och driver han Stockholm Meeting Selection och Madeleine Brehmer​​​, vd Sabis.

Travel News Business Forum är ett regionalt event för dig som arbetar med turism, hotell, möten, event och resor. Genom att ha alla beslutsfattare i besöksnäringen under samma tak en eftermiddag och kväll vill vi lägga grunden för ökad omsättning och bättre lönsamhet i besöksnäringen. Vår näring är en Sveriges basindustrier, kunskapen om detta är alldeles för låg. Det måste vi förändra. 

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Tack till våra partners:

  • Dahléns
  • Fiberprotector
  • Millum
  • Reed & Mackay
  • MEWS
  • Turismo de Gran Canaria
  • Meeting Selection

Är du intresserad av att bli partner? Kontakta vår projektledare Marie Hemdal.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024