Annons:

De kan vinna Wilhelmina Skoghpriset för bästa mötesanläggning i Nordvästra Skåne

Nu presenterar vi den första kategorin med nominerade till Wilhelmina Skoghpriset på Travel News Business Forum Nordvästra Skåne. De nominerade presenteras i samarbete med Skånska möten.

”Nordvästra Skåne kan stoltsera med många fina mötesanläggningar med hög servicenivå och engagemang. Därför känns det väldigt roligt att en av dessa ska föräras Wilhelmina Skoghpriset. Vi på Skånska Möten är stolta över att få vara en partner till Travel News Business Forum Nordvästra Skåne,” skriver Elin Moritz, nätverkskoordinator på Skånska möten.

Motivering: Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling.

De nominerade är: 

Torekov Hotell, Torekov

För den personliga känslan, den goda maten och avslappnade miljön.

Hotel Skansen, Båstad

Genomtänkt mötesanläggning med mycket kompetens, läget vid havet och deras nya rooftop spa

Örenäs Slott, Glumslöv

Lyckas med att kombinera gammalt med nytt, bra mötesmöjligheter och en personal som gör allt för gästen.

MiLgårdarna i Klippan, Klippan

På denna anläggning känner man sig som hemma med de fantastiska värdarna. Härliga miljöer som är väl anpassade för möten. Här har man en hel gård för sig själv.

HUS 57, Ängelholm

Vackra miljöer och kontinental citykänsla på hotellet och fina mötesrum.

Clarion Hotel & Congress Sea U, Helsingborg

Nytt och fräscht med ett oslagbart läge – takpoolen och den japansk-peruanska restaurangen AMA Nikkei Restaurant är pricken över i.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Vinnaren i denna kategori presenteras på Travel News Business Forum Nordvästra Skåne på Clarion Sea U i Helsingborg den 28 oktober kl 18. 

Läs mer om arrangemanget här och anmäl dig här.

Kommentarer är stängda.

Aviareps Nordic söker junior PR-konsult
Sista ansökningsdag:
2 januari 2023
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022