Annons:

Förverkliga din affärsidé på Business Forum Nordvästra Skåne

Har du en affärsidé med fokus på reseindustrin? Det kan vara allt från att fylla en husvagn med frisörer och köra runt till campingplatser och erbjuda drop-in-klippning, en robot som bäddar sängar till en app som guidar turister till magiska platser i en stad. Eller något annat som du tror att du sälja till turister eller till näringen som sysslar med turism. Nu har möjligheter att testa din idé på en kompetent jury och vinna annonsutrymme i Travel News till ett värde av 30 000 kronor.

Kom och presentera din idé för vår jury. Ja, exakt som i SVT:s Draknästet, men skillnaden är att här behöver du inte vara igång med din rörelse för att testa den på vår panel. Det räcker med en kort presentation och sen kommer våra drakar att coacha dig och ditt projekt. Den absolut bästa idén vinner ett Wilhelmina Skogh-diplom som presenteras på galan. Då får du pitcha din idé på samtliga 300 i publiken. Och ja, vinner du våra hjärtan tror vi att även ditt (blivande) företag kan nå framgång. En sak är i alla fall säker, alla i reseindustrin i Nordvästra Skåne kommer att veta du har haft modet att prova din vingar.   

Jury: Linda Bjernstål, rese- och techentreprenören bakom Flygstolen.se, Philip Diab, Kickass Coach och Jan Henrik Nilsson, Universitetslektor, biträdande prefekt på Lunds Universitet och Faten Mustafa, Innovationssrådgivare Almi Företagspartner Skåne AB.

Vinst: Annonsutrymme i Travel News för 30 000 kronor och ett Wilhelmina Skogh-pris på galan. 

Ja, jag vill vara med och pitcha. Anmäl dig här.

Här anmäler du dig till Travel News Business Forum Nordvästra Skåne.

Kommentarer är stängda.

FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022