Annons:

Här är de nominerade spahotellen som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Nu presenterar vi de sju spahotell i nordvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris. Vinnaren presenteras den 28 oktober på Travel News Business Forum.

Detta är ett romantiskt hotell för dig som tycker om att gå runt i morgonrock. Det finns inget bättre än massage och varmt porlande vatten. Men det ska också finnas ett fräscht gym och en bastu som är beroendeframkallande. Torr- och ångbastu förstås. Efter en helg här har din höga puls gått ner och ditt välbefinnande gått upp. Du är här med din partner eller ditt tjej- eller gubbgäng. Och ja, ni hinner även spela lite padel och gå en lång promenad.

Torekov Hotell

Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsik mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur.

Skansen Båstad

Romantiska Skansen Båstad är mitt i händelsernas centrum på sommaren och en värmande oas på vintern! Fantastiskt spa 60 meter ut i havet, med utsikt mot Båstads hamn och Kattegatt, vad mer kan man önska?

Rusthållargården 

Personligt, romantiskt och vackert! Rusthållargården är ett familjedrivet och varmt hotell i pittoreska Arild dit du kommer vilja återvända.

Villa Brunnby

På Villa Brunnby väntar total avkoppling och stillhet! Det vackra huset, ritat av den kända arkitekten Isak Gustaf Clason på 1800-talet, ligger på Kullahalvön med närhet till Helsingborg, Ängelholm och Malmö. 

Hotell Öresund

Hotell Öresund kan stoltsera med sitt underbara Rooftop spa, inklusive jacuzzi, bastu och olika behandlingar för kropp och själ. Här har du dessutom nära till havet, mitt i Landskronas hjärta. 

Hotell Erikslund

Varva ner på den skånska slätten, strax söder om Ängelholm, på Hotell Erikslund och njut av ett välutrustat gym och spa. Här ingår dessutom ett spapaket av badrock, tofflor och handduk när du bokar en behandling. 

Valhall Park Hotell

Ta det launa på Launa relax & spa i Valhall, strax norr om Ängelholm. Här kan du slappna av mitt i naturen och njuta av en stor utomhuspool, jacuzzi, bastu och relaxrum!

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs mer om Travel News Business Forum Nordvästra Skåne och Wilhelmina Skoghpriset här och anmäl dig här.

En kommentar

  1. Göran: Rusthållargården är väl inget SPA-hotell. Inte i samma bemärkelse som de andra som utger sig för att vara det iaf.