Annons:

Här är de nominerade till Årets Nykomling i Nordvästra Skåne

Här är de nominerade i kategorin Årets Nykomling i Nordvästra Skåne. Den 29 mars på Travel News Business Forum 2023 på Clarion Sea U i Helsingborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Ljungbyholms Vingård 

Drömmer du om Toscana fast på ett lite närmare avstånd? Då har du kommit rätt. På Ljungbyholms Vingård trängs cirka 5000 vinstockar och man odlar både blåa och gröna druvor, med ett urval av 6 vinsorter. Koppla av på gårdens terrass med en delikat ostbricka eller ta en promenad bland de vackra vingårdarna i Bjäre Wine Country. Varje lördag erbjuds vingårdsbesök med vinprovning. 

Brasserie Glöd 

På Brasserie Glöd fokuserar man på säsongens råvaror och i centrum står vedeldad pizza, kött från japanska handgjorda grillar och grönsaker från skånska myllan. Vattnas det i munnen? Vilken tur att positionen är centralt i Landskrona. Restaurangen har förövrigt flyttat in i en renoverad fabrik från början av 1900-talet, där industriell design kombineras med modern konst och en oöverträffad matupplevelse.

Scandic Oceanhamnen.

Scandic Oceanhamnen 

Scandic Oceanhamnen bjuder in till en modern och hållbar hotellvistelse i den innovativa stadsdelen Oceanhamnen i Helsingborg. Hotellet lämpar sig lika väl för en romantisk weekend som en affärsresa eller en familjesemester. Kronan på verket är terrassen med en svårslagen vy över Öresunds häftiga vatten. 

Thora Vingård 

På Thora Vingård på Bjärehalvön så handlar allt om passion och hantverk. Här produceras de finaste vinerna med hjälp av traditionella metoder och modern teknologi. Med havet som granne samt flexibla besök med guidning så borde vingården vara ett obligatoriskt stopp på din resa i Skåne. 

Kullakajak 

Paddling i Kullabygden är ett vackert och hållbart sätt att vara aktiv på. I havskajakerna kommer du nära vattenytan och möter ofta både sälar och tumlare samt fåglar och dramatiska klippor. På Kullakajak kan du hyra stand up paddleboards och kajaker från juni till september och det finns dessutom kurser i SUP-paddling att haka på.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kommentarer är stängda.