Annons:

Här ska du campa i nordvästra Skåne

Idag presenterar vi de sex campingplatser i nordvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris. Vinnaren presenteras den 28 oktober på Travel News Business Forum.

En camping är en parkanläggning som mot inträde tar emot campingturister och erbjuder mark eller stugby samt rinnande vatten och butik. Detta är bottenplattan enligt Wikipedia. Här står du på den och får ett fantastisk boende i antingen ett dygn eller en hel sommar. 

First Camp Råå Vallar 

First Camp Råå Vallar är en utmärkt sommardestination med sitt perfekta läge vid havet som bjuder på en fantastiskt utsikt över Ven och Danmark. 

ARILDS VINGÅRD Glamping

Som Toscana fast i Skåne! På Arlids Vingård Glamping bor du i lyxiga och rymliga tält mitt bland vinrankorna. Perfekt att ha nära till vinprovningen. 

Destination Råbocka 

Hit har svenskarna semestrat sedan 1930-talet och det finns en anledning till det som stavas sandstrand. Den vackra kuststräckan sträcker sig 6,8 kilometer längs Skälderviken utanför Ängelholm och är idyllisk på sommaren. 

Lerbergets Camping 

I vackra Höganäs finns mycket att upptäcka, bland annat keramik och stadens egna bryggeri. Bo på Lerbergets camping så har du närhet till det mesta, inklusive bad, vacker natur och spännande utflyktsmål!

Mötesplats Borstahusen

I den lilla pittoreska fiskebyn Borstahusen hittar du semesteranläggningarna Borstahusens Camping och Borstahusens Semesterby som slogs ihop 2014 och bildade Mötesplats Borstahusen. Läget vid Öresund är perfekt som utgångsläge för vad du än vill hitta på i nordvästra Skåne!

First Camp Torekov-Båstad

Torekov är med sin charm och sitt perfekta läge vid Kattegatt en av Sveriges populäraste sommarorter. På First Camp Torekov-Båstad bor du i mysiga stugor, på en campingtomt eller i ett tält, gemensamt är närheten till havet. 

Läs mer om Travel News Business Forum Nordvästra Skåne och Wilhelmina Skoghpriset här och anmäl dig här.

Kommentarer är stängda.