Annons:

En lokal partner med ett globalt nätverk i ryggen

Här berättar Planet varför de med och deltar som partner på Travel News Business Forum den 24 april på Sheraton. Och vad de erbjuder kunderna i Stockholm. "Genom att välja Planet får du en lokal partner med ett global nätverk i ryggen. Vi erbjuder mjukvara som Planets PMS (Hotsoft, protel) on-premise och i molnet nu integrerade med betalningslösningar vilket ger en mer sammanhållen gästresa vilket är bra både för hotellverksamheten och kunden."

Varför är Planet med och deltar som partner på Travel News Business Forum?

– För oss är det viktigt att fortsätta synas i dessa sammanhang. Jag kommer från Hoist Group som är ett företag med ett varumärke, och som nu ingår i Planet, som kanske inte är lika välkända i Norden ännu. Vi vill fortsätta visa våra kunder och potentiella kunder inom hotell- och restaurangnäringen att vi fortfarande erbjuder PMS och tar lokal närvaro på allvar, men att vi nu inom ramen för Planet också kan erbjuda integrerade betalningslösningar. Vi har alla ett gemensamt intresse av att boosta turistnäringen, och lyfta Sverige men också lokala regioner för att hjälpas åt, inspireras och samverka.  

Vad är ert budskap till reseindustrin i Stockholm?

– Stockholm har så mycket att erbjuda med närhet till vatten, natur och samtidigt ett rikt utbud av hotell, restauranger och sevärdheter. Vårt budskap till reseindustrin i Stockholm är att verkligen se till att nyttja teknik och integrerade lösningar, för att se till att era medarbetare kan fokusera på att ge gäster och besökare en så bra upplevelse som möjligt.

Varför ska aktörer i reseindustrin välja er?

– Teknik, mjukvara och betalningslösningar, eller digitalisering som många väljer att kalla det, är här för att stanna. Genom att välja Planet får du en lokal partner med ett global nätverk i ryggen. Vi erbjuder mjukvara som Planets PMS (Hotsoft, protel) on-premise och i molnet nu integrerade med betalningslösningar vilket ger en mer sammanhållen gästresa vilket är bra både för hotellverksamheten och kunden.

Den tydligaste trenden i reseindustrin 2023?

– Staycation, turistande inom landets gränser och knappt något affärsresande under pandemin, vänder nu sakta tillbaka. Kinesiska och för all del andra turister ser Sverige och Stockholm som ett bra resmål också med tanke på att de kan leva gott med tanke på växelkurser. Med Planets betalningslösningar kan du säkra upp att även internationella gäster upplever en smidig och optimal vistelse i vår huvudstad. 

Vem i reseindustrin i Stockholm vill du ge ett pris?

–  Pophouse tycker jag gör mycket både för oss stockholmare och för de som vill upptäcka Stockholm på ett nytt sätt. 

Thomas Lindberg, Sales Hospitality Sweden

Namn: Thomas Lindberg

Titel: VP Sales Hospitality Sweden

Familj: Fru och tre killar 9, 7 och 5 år gamla

Bor: Vasastan

Senaste resa: Koh Jum, Thailand i julas med familjen

Din favorit-KPI: Täckningsgrad

Hotel Frantz ägs och drivs av familjen Pettersson, en äkta hotellfamilj från Vadstena, som drivit hotell i över 30 år. Med Ellen Pettersson i spetsen öppnar de nu sitt första Stockholmshotell, där visionen är enkel: att erbjuda en hotellupplevelse med skräddarsydda lösningar och ett stänk av småstadscharm.

Favorithotell i Stockholm: Hotell Frantz – litet och familjärt

Stockholms bästa turistmotor: Djurgården med allt vad som erbjuds: Vasamuseet, Pop house, Skansen, Gröna Lund, alla restauranger och fin natur.

Favoritreseapp: www.agriturismo.it för sommarsemestrarna i Italien

Bästa flygplatsen i Stockholm: Arlanda

Favoritplats i Mälardalen: Hagaparken, tidiga soliga sommarmorgnar är alltid en favorit

Detta vet vi inte om dig: Jag pratar hygglig italienska.

Läs allt om Travel News Business Forum den 24 april kl 15 här.

Och här anmäler du dig helt gratis!

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024