Annons:

“En utmärkt möjlighet att lära känna researrangörer i Norden”

Visit Flanders är en återkommande utställare på Travel News Market. Här berättar Marijke Van Damme, Regional co-ordinator Scandinavia, varför man är en återkommande deltagare på Nordens största B2B-mässa.

Marijke Van Damme, Regional co-ordinator Scandinavia på Visit Flanders, varför vill du delta I Travel News Market den 10 november i år?

Eftersom Travel News Market erbjuder en utmärkt möjlighet att prata med och lära känna researrangörer i Norden. Eftersom turism verkligen är en industri baserat på människor är det fantastiskt att kunna träffa folk igen efter några svåra (och främst online-baserade) år som alla har gått igenom (COVID).

Vem vill du helst träffa?

Jag skulle vilja träffa researrangörer som utvecklar upplevelser, resor eller paketresor som är i linje med vad Flandern har att erbjuda: vackra (gamla) städer med ett stort kulturarv, konst, slott, god mat (från våra berömda pommes frites till gastronomi på hög nivå, för att inte tala om vår utsökta choklad/praliner! 😊), hantverksöl, fantastiska cykelvägar (sport och rekreation) och även fina naturupplevelser. Sök gärna upp mig på Travel News Market om du vill du veta mer!

BOKA DIN PLATS PÅ TRAVEL NEWS MARKET HÄR!

Du jobbar för Visit Flanders, varför ska vi besöka din destination?

För att upptäcka Flanderns banbrytande hantverk inom så många discipliner. Tänk på de fantastiska konstverken av berömda flamländska mästare som Peter Paul Rubens eller Jan Van Eyck, de bästa ölen bryggda av passionerade bryggerier med egenskördad humle, läckra räkkroketter gjorda av räkor som fångas av fiskare på häst, etcetera. Flandern är litet men har mycket att erbjuda och överraskar alla besökare som tagit sig hit. Att vara ett småskaligt resmål har också en stor fördel; du kan enkelt resa runt med tåg och kombinera fler städer/regioner under din vistelse då restiderna mellan städerna är korta. Det är också ett mycket hållbart sätt att resa runt på.

Det bästa med att semestra i Flandern?

Möjligheten att se och göra mycket under en 3- eller 4-dagars vistelse. Kända städer som Bryssel, Antwerpen, Gent och Brygge ligger nära varandra och tåget tar dig på nolltid från en stad till en annan. Detta i kombination med god mat, öl och choklad ger dig en semester som du aldrig kommer glömma.

Stijn Van Houdt på Visit Flanders tycker att Travel News Market är den bästa turistmässan i Sverige.

Vad är ditt bästa TNM-minne?

Även om Visit Flanders har varit närvarande på TNM i många år, är det min allra första gång. Så jag kommer börja skapa minnen direkt! 😊

  ****

Namn: Marijke Van Damme

Titel: Regional co-ordinator Scandinavia på Visit Flanders

Familj: Maken Michaël, femåriga dottern Nora och treåriga sonen Leon 

Var bor du: Oosterzele (kommun i närheten av Ghent, där jag växte upp) 

Din senaste resa: Gasteiner Tal i Salzburger Land (Österrike) 

Jag reser aldrig utan: Min (smartphone) kamera

Favorithotell: Jag var väldigt imponerad av Clarion Hotel The Hub i Oslo, speciellt frukosten 😊

Bästa reseapp: Google maps 

Flygbolag jag föredrar att resa med: Brussels Airlines

Favoritdestination utöver min egen: New Zealand – så otroligt vackert! 

Drömresa: Resa genom västra Kanada – och närmare: en resa genom Norge.

Något vi inte visste om dig: Jag har nyligen börjat lära mig svenska. Jag pratar redan lite svenska. 😊

BOKA DIN PLATS PÅ TRAVEL NEWS MARKET HÄR!

Kommentarer är stängda.