Annons:

Inför TNM 2021: “Det finns inget bättre än fysiska möten”

Daniel Atteroth är internationell försäljnings- och marknadsdirektör på Viking Line. Här svarar på vår enkät inför mässan i november om varför han är ombord, vem han vill träffa på mässan och att han insett av ensam inte är stark. Inte så förvånande från en gammal brandman.

Varför ska Viking Line vara med på Travel News Market den 11 november?

“Vi vill verkligen vara med att återstarta resebranschen igen och förstås träffa alla härliga branschkollegor och kunder på mässan igen, det finns inget bättre än fysiska möten. Sen vill ju vi också berätta om vårt nya klimatsmarta fartyg Viking Glory som kommer i trafik mellan Stockholm-Åbo i början av nästa år och som verkligen blir ett fantastiskt fartyg med möjligheter och upplevelser för samtliga kundgrupper”.

Vem på mässan vill ni helst träffa?

”Vi hoppas kunna träffa alla som besöker mässan för att dels knyta kontakter, utbyta idéer för samarbeten, berätta om alla nyheter som växt fram under pandemin och framförallt hälsa alla välkomna ombord på våra fartyg igen”.

Berätta om situationen för er just nu? 

”Vi ser ökade inbokningar av både kryssningar och ruttresenärer. Även konferens- och eventförfrågningarna har börjat komma in nu efter sommaren, vilket är mycket välkommet efter den långa tiden under pandemin med starka restriktioner och stängda gränser. Vi har samtliga fartyg i trafik från och med i juni. Men klart har vi en bit kvar till efterfrågan 2019”.

 Nåt mer ni vill säga? 

”Man har ju under dessa 1,5 år verkligen insett att ensam inte är stark i i rese- och besöksnäringen och hur mycket man saknat fysiska möten och branschkollegor. Så jag tror vi alla kommer tillbaka starkare än innan pandemin när väl hjulen börjar snurra ordentligt och kan bygga vidare på än bättre kundupplevelser än tidigare. Vi längtar att träffa er alla på Travel News Market 11 november!”

Namn: Daniel Atteroth

Titel: Internationell försäljnings- och marknadsdirektör

Bor: Vasastan, Stockholm

Senaste resa: Kryssning i medelhavet från Barcelona med NCL Epic för några veckor sen.

Reser jag aldrig utan: Mobil och snus

Favorithotell: St Regis Langkawi samt Hotel Arts Barcelona

Favoritreseapp: Bon Voy (Marriotts)

Flygbolag som jag åker helst med: Flyger gärna med de bolag som har direktlinjer och passar bäst på de tider jag önskar.

Favoritdestination bortom min egen: Kombinationen Langkawi/Koh Lipe

Min drömresa: Nya Zeeland och Australien i några månader

Detta vet vi inte om dig: Jag är utbildad brandman

Vill du också ha en monter på den största kommersiella mötesplatsen i resindustrin? Boka in dig HÄR!

En kommentar

  1. Per: Jag tror att många är oerhört trötta på konferenser på rederier och det särskilt med att se/höra alla fulla människor som ju funnits som inslag i trafiken sen början. Om det gungar och man blir sjösjuk så är det uteslutet att det blir fler gånger. Där befinner jag mig just nu. Och något Travel News Market, nej!