Annons:

Annons:

Benidorm, Teneriffa och Rhodos ger mest vattenland för pengarna

Rutschkanor, vågmaskiner och pooler lockar inte bara de minsta utan är roligt för hela familjen. Det är dock inte ovanligt att priset för ett vattenlandsbesök drar iväg.

Online-resebyrån eBeach har gjort en kartläggning som visar vilken av Europas populäraste vattenparker som ger mest valuta för pengarna: ett index över var man får mest antal kvadratmeter vattenpark per krona som baseras på priset för flygbiljetter, hotell i sju nätter samt inträde till resmålets vattenpark för en familj på fyra personer.

Aqualandia i Alicante är det mest prisvärda alternativet med sina 11 kvadratmeter vattenpark per krona. Även vattenlandet Siam Park på Teneriffa och The Water Park på Rhodos är förmånliga alternativ för semesterplånboken.

– Siam Park med sina 186 000 kvadratmeter rankas ofta som den absolut bästa i Europa. Samtidigt är Alicante ett mer prisvärt alternativ och en semesterort som verkligen erbjuder det mesta för både stora och små resenärer. Att det dessutom finns en vattenpark av högsta klass lockar nog ytterligare en och annan besökare, säger Rebecca Pettersson, marknadsansvarig eBeach.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Account Manager M&E & Healthcare
Sista ansökningsdag:
14 december 2018