Annons:

Annons:

Elisabeth Thand Ringqvist ny ordförande för Skärgårdsstiftelsen

Under Stockholms läns landstings budgetfullmäktige igår valdes ny ordförande för Skärgårdsstiftelsen. Då stod det klart att det blir Elisabeth Thand Ringqvist som kommer axla rollen från första januari 2019. Hon har ett förflutet som bland annat VD för företagarna, entreprenör och politiker, enligt ett pressmeddelande.

Det är Stockholms läns landsting som är huvudfinansiär för Skärgårdsstiftelsen och tillsätter posten som ordförande. Elisabeth Thand Ringqvist har en bakgrund som entreprenör, politiker och VD för Företagarna. Skärgårdsstiftelsen äger mer än 2000 byggnader, allt från fyrar, värdshus, och vandrarhem till torrdass och båthus. De skapar förutsättningar för turism och friluftsliv genom att låta entreprenörer driva vandrarhem, restauranger, stugbyar, hotell i våra byggnader. Något som både skapar sysselsättning och ger god service till besökaren.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Haman Scandinavia söker Key Account
Sista ansökningsdag:
24 november 2019
Manager Cities + Tours
Sista ansökningsdag:
24 november 2019