Annons:

Annons:

Rekordsommar för svensk camping

Förra året slog campingbranschen rekord i antalet gästnätter, nu uppger Svensk Campings medlemmar att bokningsläget är lika bra eller bättre än motsvarande period 2015.

Färsk boknings-undersökning som SCR Svensk Camping gjort bland sina medlemmar pekar på en fortsatt uppgång för Sveriges campingplatser. Tittar man närmare på enkätsvaren spår medlemmarna en fortsatt stark tillströmning av husbilgäster. 60 procent tror att husbilen är den boendeform som ökar mest även 2016. 88 procent av medlemmarna som svarat uppger att de har ett bättre eller lika bra bokningsläge som rekordåret 2015. Enkäten är årligen återkommande och årets siffror är ungefär de samma som föregående års. Rekordsommaren 2015 kan alltså överträffas redan 2016.

– Sverige har ett brett utbud när det gäller boende på campingplatser. Vi kan erbjuda allt från stora konceptstyrda kedjor till små vildmarkscampingplatser. Det stora urvalet samt den stora passion våra medlemmar visar för sina anläggningar lägger grunden till att näringen är Sveriges största semesterboende, säger Lars Isacson, vd på SCR Svensk Camping.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018