Annons:

Annons:

Rekordsommar för svensk camping

Förra året slog campingbranschen rekord i antalet gästnätter, nu uppger Svensk Campings medlemmar att bokningsläget är lika bra eller bättre än motsvarande period 2015.

Färsk boknings-undersökning som SCR Svensk Camping gjort bland sina medlemmar pekar på en fortsatt uppgång för Sveriges campingplatser. Tittar man närmare på enkätsvaren spår medlemmarna en fortsatt stark tillströmning av husbilgäster. 60 procent tror att husbilen är den boendeform som ökar mest även 2016. 88 procent av medlemmarna som svarat uppger att de har ett bättre eller lika bra bokningsläge som rekordåret 2015. Enkäten är årligen återkommande och årets siffror är ungefär de samma som föregående års. Rekordsommaren 2015 kan alltså överträffas redan 2016.

– Sverige har ett brett utbud när det gäller boende på campingplatser. Vi kan erbjuda allt från stora konceptstyrda kedjor till små vildmarkscampingplatser. Det stora urvalet samt den stora passion våra medlemmar visar för sina anläggningar lägger grunden till att näringen är Sveriges största semesterboende, säger Lars Isacson, vd på SCR Svensk Camping.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018