Annons:

Turkiet ny styrelsemedlem i UNWTO

Türkiye Tourism Promotion and Development Agency, TGA, går med i styrelsen för FN:s världsturismorganisation, UNWTO. TGA, som representerar Turkiet, ansluter som en affiliate-medlem och ska verka för hållbar turism världen över, enligt ett pressmeddelande.

World Tourism Organization, UNWTO, har utnämnt en ny styrelse för affiliate-medlemmar för perioden 2022-2025. UNWTO:s generalsekreterare Zurab Pololikashvili skriver i utnämningen att man ser Turkiet som en stark och viktig partner och hoppas att TGA kommer att bidra väsentligt med kunskap för att främja hållbar turism efter Covid-19.

TGA kommer att representeras av biträdande generaldirektör Dr Elif Balcı Fisunoğlu, som har mer än 25 års erfarenhet inom rese- och turistbranschen och har tjänstgjort på TGA sedan januari 2020.

Förutom TGA går även Croatian National Tourist Board, Japan Tourist Bureau (JTB) och BASQUETOUR-Basque Tourism Agency (Spanien) in som nya affiliate-medlemmar i styrelsen. Den nya styrelsen kommer att välja en ordförande och vice ordförande under sitt första officiella möte i januari 2022, allt enligt ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.