Annons:

70 0000 passagerare på nya Viking Glory i mars

Över 70 000 passagerare reste under mars med Viking Lines nya färja Glory som går från Stockholm via Mariehamn till Åbo. Samtidigt ökade Viking Line sin marknadsandel på rutten då över 70 procent av resenärerna valde Viking Line på sin resa över havet till Finlands andra stad Åbo, enligt ett pressmeddelande.

Under lanseringen fanns en osäkerhet kring att sätta ett nytt fartyg i trafik med tanke på pandemins effekter på resandet. Men både intresset och försäljningen har överträffat förväntningarna och sedan biljetterna blev bokningsbara har snart 350 000 passagerare bokat en resa med nya Viking Glory.

– Med Viking Glory har vi inte bara ett nytt kryssningskoncept utan snarare en fullödig kryssningsupplevelse i en internationell atmosfär på Östersjön. Många gäster som vi talat med har jämfört upplevelsen ombord med ett storstadshotell med loungebarer, pianister, jazztrios och DJ:s. De säger att vi har skapat någonting helt nytt på Östersjön och det är ett fint betyg, säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör på Viking Line i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024