Annons:

Viking Line + Kocklandslaget = Sveriges mest prisvärda avsmakningsmeny

Svenska Kocklandslagets specialframtagna avsmakningsmeny som denna månad serveras på Viking Cinderella är höstens andra nominerad till Travel News Wilhelmina Skogh-pris. Vinnaren presenteras på Travel News Market den 8 november i Stockholm.

Den yttersta spetsen lyfter bredden. Det är lätt att säga, men svårt att genomföra. Det är inte gjort i en handvändning. Följaktligen har Viking Line ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget med syftet att vidareutveckla matupplevelsen ombord.

Så här säger Janne Lindholm, restaurangchef Viking Line i ett pressmeddelande.

– Varje fredag- och lördagkväll i september serverar vi avsmakningsmenyn för endast tolv av Cinderellas gäster. Den består av fem tidigare tävlingsrätter med tillhörande noga utvalda drycker och serveras av Kocklandslaget själva, som samtidigt avslöjar historien bakom varje rätt. Det är första gången vi skapar den här typen av intim fine dining-upplevelse för de riktiga finsmakarna. Gensvaret har varit fantastiskt fint – de totalt tio sittningarna på Cinderella är redan slutsålda.

Samarbetet är en självklar kandidat till Travel News Wilhelmina Skogh-pris 2018 Q3. Den första nominerade var Aeroflots nya direktlinje mellan Göteborg och Moskva. Snart presenterar vi den tredje nominerade.

Travel News Wilhelmina Skogh-pris i kategorin bästa banbrytare delas ut varje kvartal till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skogh-anda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kommentarer är stängda.