Annons:

Annons:

Vings maskotarna Lollo och Bernie får eget barnprogram

Lollo och Bernie har varit stora stjärnor i åratal, både på scenen på Vings många familjehotell och inte minst på YouTube. Endast Lollo och Bernie-dansen ensam har visats över 36 miljoner gånger, enligt ett pressmeddelande.

Nu har Nordens ledande researrangör spelat in flera små filmer med giraffen och nallebjörnen, som är många barns stora semesterhjältar.

– Våra maskotar är oerhört populära bland barnen, och vi har länge velat skapa mer innehåll med dem. Jag tror att de flesta som har varit på ett av våra egna familjehotell, som Sunwing Family Resorts, har tagit till sig Lollo och Bernie, och därför är det extra roligt att vi kan lansera ett barnprogram, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving i ett pressmeddelande.

I tre avsnitt, på vardera fem minuter, får barnen träda in i Lollo och Bernies mysiga värld och delta i både skattjakt, födelsedagsfirande och tävlingar. Filmerna kommer att visas på YouTube, Vings webbplats och på Vings egna familjehotell, Sunwing Family Resorts.

– Förutom de tre kortfilmerna har två nya dansfilmer spelats in. Den ena är en låt om solskydd, där Lollo och Bernie lär ut hur viktigt det är med solskyddsmedel och den andra är en dans där maskotarna lär barnen vad de ska tänka på när de badar, säger Johannes Stålnacke Nero, som är nordisk kreatör och producent på Ving.

Inspelningen ägde rum på Rhodos i somras, och de flesta scenerna spelades in på Vings vuxenhotell Sunprime Miramare Beach, där Lollo och Bernie kunde fokusera hundra procent på att vara filmstjärnor utan att locka till sig för mycket uppmärksamhet.

– Vi har fått med oss ett mycket bra team i produktionen, bland en annat en mycket erfaren manusförfattare, en koreograf och en regissör. Vi är mycket stolta över resultatet och har stora förhoppningar på att filmerna gör succé bland både stora och små Lollo och Bernie-fans, avslutar Johannes Stålnacke Nero.

Första avsnittet släpps onsdag 4/12 och heter Skattjakt.  Därefter släpps ett avsnitt i veckan.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.