Annons:

Datum klart för IPW 2021 i Las Vegas

Discover America Sweden låter meddela att IPW kommer att gå av stapeln i Las Vegas 18-22 september 2021, enligt ett pressmeddelande. Det senare datumet är satt av U.S. Travel, den främsta sponsorn Brand USA och värdarna Las Vegas Convention and Visitors Authority och Travel Nevada.

”Nästa års IPW kommer att återförena den globala resebranschen och vara början ett säkert och hållbart återuppbyggande av det internationella resandet till USA”, säger U.S. Travel Associations VD och President Roger Dow i ett pressmeddelande. ”IPW kommer att se lite annorlunda ut nästa år, men förvänta dig att det blir vändpunkten för den viktiga inkommande resesektorn.

Roger Dow och Johnny Gardsäter.

”Vi är tacksamma för stödet och flexibiliteten hos våra många sponsorer och deltagare, både i USA och runt om i världen. Vi ser fram emot att träffa alla i Las Vegas i september nästa år.”

”Som nationens marknadsorganisation värderar Brand USA IPW högt, eftersom det är den enskilt största mötesplatsen för globala nätverk som ägnar sig åt att promota resor till USA”, säger Christopher Thompson, Brand USA: s VD och koncernchef. ”Vi ser fram emot att mötas ansikte mot ansikte med branschkollegor och välkomna världen tillbaka till de olika destinationerna och upplevelserna i USA. Vi ses i Las Vegas 2021. ”

”IPW är avgörande för att det internationella resandet ska ta fart, och vi är glada att US Travel Association kommer att genomföra denna mässa med personliga möten i Las Vegas i september nästa år”, säger Steve Hill, CEO / President för Las Vegas Convention and Visitors Authority . ”De nya datumen kommer att möjliggöra större flexibilitet för deltagarna och säkerställa bästa möjliga upplevelse för en framgångsrik och produktiv mässa. Vi ser fram emot att välkomna delegater till den nybyggda West Hall i Las Vegas Convention Center samt att visa få upp nyheter på destinationen. ”

U.S. Travel planerar att öppna registrering för IPW-utställare i mitten av november. IPW-besökare och mediaregistrering öppnas i början av 2021.

IPW är landets ledande internationella mässa för inkommande resor och genererar 5,5 miljarder dollar i framtida resor till USA. På IPW träffas reseköpare (inklusive internationella researrangörer, grossister och receptive operatörer) ansikte mot ansikte med säljare av amerikanska reseprodukter (som representerar boende, destinationer, attraktioner, detaljhandel, transportföretag och mer) och diskuterar affärer som annars endast skulle kunna göras genom ett stort antal resor runt om i världen.

Kommentarer är stängda.