Annons:

Björn Rinstad ny vd för Säfsen Resort

Säfsens nya vd Björn Rinstad har utveckling som uppdrag.

När Säfsen i februari fick en ny huvudägare var det med ambitionen att utveckla Säfsen till nästa nivå. Nu står det kart vem som ska leda utvecklingsarbetet. Björn Rinstad har tidigare arbetat som regionchef inom detaljhandel, affärsområdeschef på Skistar och senast som marknads- och försäljningschef på Dalakraft.

– Björns ledarstil, breda erfarenhet från service-, handel- och tjänstesektorn och ett gästorienterat synsätt var avgörande egenskaper i rekryteringen. Björns huvuduppdrag är att leda utvecklingen av Säfsen, i första skedet skidområdet, göra det enklare för barn och familjer samt fokusera på marknadsföring och försäljning, säger Per Wester, majoritetsägare.

Björn Rinstad är uppvuxen i Klövjö, Jämtland, är 36 år, tvåbarnsfar och en passionerad skidåkare och mountainbikecyklist.

Christer Rosén, vd för Säfsen de senaste 20 åren, tar nu rollen som partner och senior advisor med huvudfokus på fastighetsutveckling och försäljning av kommersiella bäddar.

– Med den nya ägarkonstellationen och med Björn som ny vd känns det oerhört spännande att få vara med och ta Säfsen till nästa nivå, säger Christer Rosén.

Kommentarer är stängda.