Annons:

Eurowings återinför unik blindbokning

Svenska resenärer som söker äventyr, spontana resor och korta semestrar kan nu boka unika överraskningsresor med flygbolaget Eurowings. Genom flygbolagets nysatsning på ”blindbokningar” går det just nu att boka spontana julmarknadsresor från Arlanda, men framöver kommer svenskarna kunna välja på en rad olika teman, allt ifrån ”Pizza, pasta och kärlek” till ” Shop till you drop" enligt ett pressmeddelande.

“De bokade flygningarna kan inte ombokas eller avbokas”

I flygbolagets blindbokningsmöjlighet överraskas resenärerna av sin semesterdestination och  får veta resmålet först efter bokning. Det går att utesluta enstaka destinationer i förväg men  ju mer flexibel bokningen är, desto billigare blir flygresan. Efter betalning visas destinationen så att passagerarna har tillräckligt med tid att förbereda  sig för resan. Efter att ha valt avreseflygplats och temakategori visas  Eurowings kunder möjliga destinationer, som – om så önskas – också kan väljas bort. I nästa  steg kan resedatum, inklusive alla detaljer om vistelsen, anges. Minsta vistelsetid är 18  timmar för en natt och 36 timmar för två nätter. I nästa steg får den intresserade  passageraren det slutliga priset. De bokade flygningarna kan inte ombokas eller avbokas. Tilläggstjänster som  extra incheckat bagage kan fortfarande bokas i efterhand.

Eurowings

– Vårt väldigt populära erbjudande är något för den spontana och nyfikna resenären. Den får  inte reda på vart resan går förrän efter att bokningen har slutförts, men vi kan garantera att  det bara är uppskattade destinationer, säger Michael Erfert, Head of Sales, Distribution &  Digital på Eurowings i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024