Annons:

Birka inför GTA: Vi har skapat en modig kryssningsprodukt

Birka kan vinna Grand Travel Award den 14 februari i Stockholm. Här berättar Satu Andersson om 2018 och vad som ska bli ännu bättre i år.

Vad är er viktigaste innovation under 2018?

SkiCruise, världens första renodlade skidkryssning. En modig kryssningsprodukt som lyfter utbudet under en traditionell lågsäsong.

Hisspitchen för att locka till er en ny kund? (Högst tre meningar.)

Som Östersjöns enda renodlade kryssningsrederi anpassar vi ständigt service och produktutbud utifrån kundernas nyfikenhet och intressen.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort?

Vi är starkast inom kategorin produktkvalité och produktutveckling vilket syns genom att vår kundnöjdhet är genomgående hög och omsättningen per kund visar att kunderna vill köpa det vi erbjuder. Vi har också under flera år lanserat helt nya typer av kryssningar så som Santa Cruise, SkiCruise och Ö-luffning i Östersjön.

Vilken aspekt kan bli ännu bättre 2019?

I en volymdrivande verksamhet kan vårt produkt- och serviceutbud bli ännu mer tillgängligt och flexibelt, utan att göra avkall på lönsamhet och hållbarhet.

Vad är besöksnäringens största utmaning?

Att inte dras med ner i en negativ spiral av klimatångest, konjunkturnedgång och politisk instabilitet. I en allvarlig tid behöver vi lyfta fram anpassningar, utveckling och framtidstro.

Ses vi på Grand Hôtel den 14 februari 2019?

Yes! Självklart har vi representanter på plats!

Nu kan du boka din biljett till Grand Travel Award den 14 februari 2019 på Grand Hotel i Stockholm. Grand Travel Award arrangeras för 27 året i rad och anses vara reseindustrins Oscars gala.

Boka din biljett här.

Här är alla nominerade.

 

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024