Annons:

Royal Caribbean arrangerar kryssningar med Eurovision-tema

Under våren kommer rederiet Royal Caribbean International att arrangera olika Eurovision-inspirerade kryssningar i Europa. Samtliga seglar i samband med att musiktävlingen firas i Malmö 4–11 maj. 

Royal Caribbean är officiell partner till Eurovision Song Contest, och vårens fyra temaresor är i linje med partnersamarbetet. 

Enligt rederiet är det unika kryssningar som ger resenärer möjligheten att uppleva världens största musikevent – i kombination med att segla runt mellan destinationer i Spanien, Frankrike, Italien, Kroatien, Grekland och Turkiet.

– Miljontals tittare över hela världen följer Eurovision Song Contest varje år, men med dessa kryssningar ges tittarna chansen att tillsammans uppleva världens största live-musikevenemang på ett sätt de aldrig har gjort tidigare, säger Ben Bouldin, vice president för Royal Caribbean International i Europa, Mellanöstern och Afrika.

”Ett sätt de aldrig har gjort tidigare” innebär bland annat särskilt utformade menyer och drycker, och särskilt framtagna överraskningar. Den 11 maj ges möjligheten att i en av fartygens rejäla underhållningsarenor se finalen.

De fyra kryssningarna äger rum ombord Oasis-, Odyssey-, Anthem- och Explorer of the Seas. De utgår från Barcelona, Civitavecchia, Southampton respektive Ravenna, och pågår mellan två till tolv nätter.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024