Annons:

Så ska Agneta Sjödin marknadsföra Irland

Tourism Irelands nya globala kampanj "Fill your heart with Ireland" gick nyligen live runt om i världen. Kampanjen handlar om hur landet på olika sätt får besökares och lokalbefolkningens hjärtan att slå för Irland och bjuder in potentiella semesterfirare att komma och uppleva detta själva. I Sverige frontas kampanjen av Agneta Sjödin som är ett mångårigt fan av den gröna ön, enligt ett pressmeddelande.

“Jag har verkligen en speciell kärlek till Irland och det var kärlek vid första kontakten”

Tourism Irelands nya globala kampanj, ”Fill your heart with Ireland”, gick nyligen live runt om i världen. Kampanjen frontas av en rad ambassadörer, både internationella stjärnor, lokalbefolkning och besökare, som berättar om upplevelser och platser som får deras hjärtan att slå för Irland, och vad som skiljer Irland från andra destinationer. Som till exempel skådespelerskorna Sharon Horgan från Bad Sisters och Saoirse-Monica Jackson och Jamie-Lee O’Donnell från Derry Girls.

Sammantaget räknar turistrådet med att kampanjen fram till juli kommer att ha 100 miljoner exponeringar världen över, följt av uppemot 50 miljoner exponeringar under andra halvåret.

Irland.

I Sverige är det tv-personligheten, podcastaren och författaren Agneta Sjödin, som berättar om sitt unika band med Irland.

 – Jag har verkligen en speciell kärlek till Irland och det var kärlek vid första kontakten. I samma stund jag landade på den där gröna ön och fick komma ut i den här häpnadsväckande naturen som är så mytisk, spännande och sagolik. Det är verkligen som att vandra runt i en saga, när man kommer till Irland. Dessutom är människorna är så otroligt vänliga, varma, avspända. Jag älskar Irland, så är det bara, säger Agneta Sjödin.

Kampanjen fokuserar bland annat på det varma irländska folket, den vackra naturen och spännande kultur berättad genom personliga anekdoter.

-Vi är mycket glada över att kunna lansera vår nya kampanj ”Fill your heart with Ireland”. Kampanjen kommer att lyfta fram våra rika och autentiska upplevelser, fantastiska landskap och särskilt vårt varma välkomnande, för att uppmuntra människor att ta med Irland på sin semesterönskelista för 2023, säger Niall Gibbons, direktör hos Tourism Ireland i ett pressmeddelande.

3 kommentarer

  1. Charlie Lagerberg: Jag ställer upp på din sida Agneta - Jag har släkt historia på den gröna ön! Underbara människor och fantastisk natur! Lycka till!
  2. Ake.maatta@hotmail.se: Har också haft fantastiska upplevelser och givande möten på Den gröna ön, smaragdön, med dess skimrande ljus. Lycka till med ditt arbete Agneta. Kiruna-Åke.
  3. Titti: På Irland finns fantastiska trädgårdar. Och här kan vi fortfarande handla växter och ta med hem, nu när det inte går längre från Storbritannien. ett mecka för oss trädgårdsnördar!