Annons:

Annons:

Travel News Market – detta (och mycket mer) händer

Den 9 november är det dags för andra upplagan av Travel News Market. Det blir en heldag på Stockholm Waterfront Congress Centre med (i dagsläget) runt 160 utställare och 1 000 besökare. Och ännu är det inte för sent att anmäla sig. Här har vi samlat några av höjdpunkterna.

Travel News Market: Här är alla utställare

Bilderna är från fjolårets välbesökta Travel News Market.

Den 9 november är det dags för andra upplagan av Travel News Market och antalet utställare är fler än i fjol. Här är hela den långa listan. Och ännu är det inte för sent att anmäla sig.
Läs mer.

 

Travel News Market: Speakers corner med tema hållbarhet

Lotten Fowler, general manager på Sveriges Affärsreseförening, är en av talarna på Speakers corner-scenen.

En av flera nyheter på årets upplaga av Travel News Market är Speakers corner där branschen kan anmäla sig för 15 minuterna anförande. Temat är hållbarhet och en av de som redan anmält sig är r Lotten Fowler, general manager på Sveriges Affärsreseförening, SBTA.
– Jag tänkte direkt att detta var otroligt bra och att jag vill ta tillfället att berätta om SBTA:s arbete med miljöarbete och socialt ansvar.
Läs mer.

 

Flight Club gör comeback – så anmäler du dig

Gérald Amordruz, sales manager för Air France-KLM i Sverige, är mannen bakom Flight Club.

Intresset är stort för Travel News Market som äger rum den 9 november på Stockholm Waterfront Congress Centre. Bland utställarna märks bland andra Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå, som tillsammans arrangerar populära Flight Club på kvällen.
Läs mer.

 

Norwegian satsar vidare på Travel News Market

Petteri Olsén, Norwegians försäljningschef för Frankrike, Asien, Sverige och Finland.

Norwegian är ett av många flygbolag som ställer ut på Travel News Market den 9 november i Stockholm. ”Mycket lyckat i fjol”, säger Petteri Olsén, Norwegians försäljningschef för Frankrike, Asien, Sverige och Finland
Läs mer.

 

Travel News Market: Singapore satsar på ”destination training”

Singapore Tourism Board ställer ut på Travel News Market. Foto: Istockphoto

Singapore är ett av många länder som ställer ut på Travel News Market den 9 november på Stockholm Waterfront Congress Centre. Landets turistbyrå, Singapore Tourism Board, börjar dagen tidigt med destination traininng. Missa inte!
Läs mer.

 

Travel News Market: Las Vegas ordnar AW

Las Vegas satsar på Travel News Market, och ordnar bland annat en AW. Foto: Istockphoto

Las Vegas är tillbaka på Travel News Market, nu med en ännu större satsning som inkluderar mingel och mat.
Läs mer.

 

Mycket stort intresse för Travel News Market

Den 9 november är det dags för årets upplaga av Travel News Market på Stockholm Waterfront Congress Centre. Bilden är från fjolårets mässa.

Den 9 november är det dags för andra upplagan av Travel News Market. Det blir en heldag på Stockholm Waterfront Congress Centre och redan nu är antalet utställare fler än i fjol.
Läs mer.

 

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET

– Tid: 9 november mellan klockan 10 och 17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– På kvällen blir det branschfest på Café Opera tillsammans med Flight Club och Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå.

Besökare anmäler sig gratis här.

Utställare anmäler sig här.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.