Annons:

Clarion tar över Best Western-hotell i Linköping

Linköping får sitt andra Clarion Collection-hotell, när hotellpärlan Best Western Hotel Linköping byter hotellkedja och namn. Den 2 december öppnar Clarion Collection Hotel Saga, som är en del av Nordic Choice Hotels.

Hotelldirektör för det nya hotellet blir Helen Holgersson, som redan också driver Clarion Collection Hotel Slottsparken i Linköping.

– Att få ansvara för två olika Clarion Collection hotell i samma stad känns otroligt spännande. Självklart behåller vi Clarion Collections unika matkoncept där kvällsmaten ingår för alla hotellgäster. Dessutom har båda hotellen varsin populär à la carte restaurang. Detta innebär att det blir en automatisk mix mellan våra gäster och lokalbefolkningen, precis som vi önskar, säger Helen Holgersson.

Hotellet har verkat som hotell i över 80 år. Det startade med 39 rum på övervåningen och med nedervåning som biograf – Sagabiografen. Ambitionen att ta till vara på historian i hotellverksamheten är lite av Clarion Collections signum. Idag har hotellet 75 hotellrum samt den populära restaurangen Aioli Tapasbar. Hotellet ligger mitt i centrala Linköping, med närhet till shopping och sevärdheter.

Inför övertagandet pågår just nu en anpassning av hotellet som kommer vara klar inför öppningen. Den nya fasadskylten kommer på plats den 2 december.

Befintliga medlemmar i Best Westerns lojalitetsprogram lyfts över med samma status i Nordic Choice Hotels medlemsprogram.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024