Annons:

Tips på upplevelsepresenter att ge i julklapp

Vill du resa bort tillsammans med någon du håller kär? Ge bort en personlig upplevelsepresent, som ni båda kan njuta av.

Är du på jakt efter den perfekta julklappen? Den bästa julklappen är en personlig gåva som skapar minnen. Just därför kan en upplevelsepresent vara ett bra alternativ. Här får du och en vän, familjemedlem eller partner resa i väg och uppleva något ni sent kommer glömma. 

Happy-Day är en ny uppstickare i upplevelsebranschen, som erbjuder över 400 upplevelser runtom i Sverige. Om du vill ge bort en upplevelsepresent kan du besöka Happy-day.se och bläddra mellan upplevelser inom allt från mat och spa till sport och äventyr. Nedan ger vi dig tre tips på upplevelser som kan passa bra att ge bort i julklapp! 

1. Njut av en lyxig spaupplevelse 

Att fly undan vinterkylan för en kort stund är något många uppskattar. Och för att göra det behöver man inte resa särskilt långt. Med denna upplevelse kan du fly in i ett varmt och avslappnande spa, där du får möjlighet att återhämta dig efter ett hektiskt år. Här kan du bland annat njuta av bastu och jacuzzi, eller att bara vila i den avkopplande miljön. 

Du har möjlighet att välja mellan olika lyxiga spaanläggningar runtom i Sverige, beroende på om du vill göra en resa av kortare eller längre slag. Anläggningarna finns bland annat i Stockholm, Göteborg, Lund och Skellefteå. 

2. Kör formelbil 

Är du sugen på en mer aktiv upplevelse med mycket adrenalin? Då kan du få testa hur det känns att vara en Formel 1-förare. Den här upplevelsen låter dig sätta dig i en riktig formelbil och uppleva snabba accelerationer och höga G-krafter. Under dagen får du delta i både en teoretisk och en praktisk genomgång med instruktör. Därefter är det fritt fram att ge dig ut på banan på egen hand och visa upp dina färdigheter.  

För denna upplevelse behöver du inte ta dig till Monaco eller annan plats där Formel 1 är stort – upplevelsen äger rum på klassiska Mantorp utanför Linköping. För kunna genomföra denna upplevelse krävs att du, eller den som får upplevelsen i present, är över 18 år och har körkort. 

3. Gå på matvandring 

I den här upplevelsen blandas aktivitet och avslappning, och i huvudfokus står den kulinariska upplevelsen. I den här presenten får du resa till Stockholm, Göteborg eller Jönköping, och gå på en spännande matvandring för att lära dig mer om staden samt dess sevärdheter och matkultur. 

Upplevelsen genomförs i grupp och med guidning. Tillsammans kryssar ni genom staden och mellanlandar på olika restauranger, där ni får njuta av delikatesser och god dryck. Kanske hittar du din nya favoriträtt? Om inte annat garanteras du en både lärorik och smakfull kväll. 

Som du ser behöver du inte resa särskilt långt för att få åtnjuta spännande upplevelser och att skapa nya minnen. Något som gör en upplevelsepresent enkelt att ge bort i julklapp! 

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024