Annons:

Här är de nominerade till Bästa spahotell i Uppland

Här är de nominerade i kategorin "Bästa spahotell" i Uppland. Den 16 mars på Travel News Business Forum 2022 Uppland berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Kategori: Detta är ett romantiskt hotell för dig som tycker om att gå runt i morgonrock. Det finns inget bättre än massage och varmt porlande vatten. Men det ska också finnas ett fräscht gym och en bastu som är beroendeframkallande. Torr- och ångbastu förstås. Efter en helg här har din höga puls gått ner och ditt välbefinnande gått upp. Du är här med din partner eller ditt tjej- eller gubbgäng. Och ja, ni hinner även spela lite padel och gå en lång promenad.

Hotell Havsbaden, Grisslehamn.

Med sitt fina läge vid Östersjön hittar du exklusiva Hotell Havsbaden som året runt bjuder upp till en exotisk dans! Här finns alla ingredienser för en lyckad spavistelse.  Välj mellan varma och kalla pooler, jacuzzi, Saunaworld, lågvattenbassäng och en utomhuspool. Under sommarhalvåret är det en dröm att inviga solsängarna ute i trädgården. Låter det lockande? Det tycker vi med!

Krägga Herrgård, Bålsta.

Här är det verkligen så mysigt! Som gäst blir du bortskämd med både sjöutsikt och sjöspa och du kan välja mellan 45 olika rum med en unik design. Utöver detta lugn så kan du addera äventyr till din vistelse i form av safari på fyrhjuling, en båttur för att se solnedgången vid klipporna eller en rolig teambuilding.

Marholmen, Norrtälje.

Beläget vid Norrtäljes holmar hittar du trevliga Marholmen som erbjuder ett personligt spa där du kan njuta av bland annat fågelkvitter, bad och bastu samt ljusterapi. Välj och vraka mellan de olika paketen vardagslyx, fredagsmys, sköna lördag och sköna söndag och bara njut! 

Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal, Arlanda.

Självklart ska det erbjudas hotell med spa för resenären på språng! Här bor du bekvämt mellan terminal 4 och 5 och behöver inte vara orolig för att missa din flight. Du bor helt enkelt där världen möts med utsikt över hela Arlanda och dess flygtorn! Hotellet erbjuder även en utomhuspool som är varm året runt där du kan ta en simtur medan du kikar på flygplanen i horisonten. Passa även på att utnyttja gymmet eller koppla av i bastun innan du reser iväg!

Här är hela programmet och anmälningslänk.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022