Annons:

Här är de nominerade till hållbarhetspriset i Nordvästra Skåne

Här är de nominerade i kategorin "hållbarhetspriset" i Nordvästra Skåne. Den 29 mars på Travel News Business Forum 2023 på Clarion Sea U i Helsingborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Wallåkra Stenkärlsfabrik.

Wallåkra Stenkärlsfabrik

För ett idogt och ihållande arbete att bevara ett viktigt regionalt kulturarv och kontinuerligt utveckla gammal skånsk industri till ett nutida, spännande besöksmål. Stenkärlsfabriken lever vidare med butik, Krog och guidade turer samt Den 150 åriga verkstaden tar idag emot drejsugna besökare, stora som små.

Scandic Oceanhamnen.

Scandic Oceanhamnen

Hotellet är hållbart i själ och hjärta. I allt från hur toaletten spolar till vad vi äter och dricker. Det vackra huset i hamninloppet är svanenmärkt enligt de nya, tuffa kriterier där bland annat miljömärkta produkter och kemikalier, 100 procent förnybar el, frånvaron av engångsförpackningar, reducerad vattenanvändning, samt ett mat & dryckeserbjudande med hållbarhet i fokus legat till grund för certifieringen. 

Lottenlund Estate.
´

Lottenlund Estate

En nyfiken, ständigt utvecklande verksamhet som hela tiden utvecklar hållbarheten på vingården. Allt från egen biodling, till omhändertagande av rester från produktionen och ett sikte mot total reduktion av kemiska preparat och bekämpningsmedel.

Kullabergs vingård.

Kullabergs vingård

Vingården arbetar ständigt med förbättringar av metoder för att hitta nya sätt att vara hållbara på. Förutom biodling, minskade kemiska preparat har de i samarbete med svenska Lantbruksuniversitetet planterat en testyta med 21 olika vinstockar för att engagera sig i utvecklingen av vinodling.

Kullabergsguiderna

Ekoturism företag där hållbarhet är ledord men är nominerade för arbetet ’rädda Tumlaren’ där Kullabergsguiderna tillsammans med Kustbevakningen, Lunds universitet, Naturhistoriska Museet och Statens veterinärmedicinska anstalt deltar. Allt med syfte att göra livet behagligare för din lilla tandvalen som bor i sundet.  

GRAM Group

Nominerade för sitt hjärta för hela destinationen på Bjärehalvön där de främjar de lokala producenterna och tjänsterna. Deras höga ambitioner att skapa god arbetsmiljö för sina anställda samt att minska matsvinnet med 85% genom att skapa kretslopp inom koncernen är några av de insatser som görs och som får stora positiva konsekvensen på hela destinationen.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024