Annons:

Toppanalytiker kommer till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne

Andreas Wallström, prognoschef och biträdande chef för makroanalys på Swedbank kommer till Clarion Sea U i Helsingborg den 29 mars och berättar om det ekonomiska läget i Skåne och världen 2023. Andreas var nyligen keynote speaker på Grand Travel Award i Stockholm och fick högst betyg av publiken.

”När jag håller föredrag om ekonomi är mitt mål att det jag säger ska vara begripligt för min mamma”

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Andreas Wallström är prognoschef och biträdande chef för makroanalys på Swedbank. Andreas har tidigare varit chefsanalytiker på Nordea, och har tidigare haft ett flertal seniora positioner och expertuppdrag, bland annat vid Finansdepartementet och EU-kommissionen.

Andreas Wallström
Andreas Wallström på Swedbank.

– Det ska bli kul att komma till Skåne och träffa besöksnäringen. När jag håller föredrag om ekonomi är mitt mål att det jag säger ska vara begripligt för min mamma. Annars är det ingen poäng att prata, säger Andreas Wallström. 

Publiken på Grand Hotel den 23 februari i år var nöjd och gav Andreas högsta betyg i utvärderingen. 

Linda Bjernstål har ett långt förflutet i reseindustrin.

Ytterligare en nyhet på Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne är att prisutdelningen kommer att leds av Linda Bjernstål, en legend i reseindustrin i Skåne och grundare av flygstolen.se. Hon gör detta tillsammans med Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

Här är de nominerade till Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Nordvästra Skåne

Affärshotellen som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Fler kategorier och nominerade presenteras inom kort.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna