Annons:

Annons:

300 kronor extra om du vill flyga miljövänligt

Braflyg gör det möjligt att flyga med 100 procent biobränsle.

Med start den åttonde april 2018 blir det möjligt för alla som flyger med BRA att boka biobränsleflyg mot ett tillägg om 300 kronor per flygning.

– Det är viktigt för oss som flygbolag att göra det enkelt att välja klimatsmart. Att välja biobränsle är en fantastisk möjlighet vi som flygbolag nu erbjuder alla våra kunder. Tidigare har vi erbjudit detta för företag. Detta är ett viktigt och konkret steg mot vårt mål att bli fossilfria till år 2030, säger Christian Clemens som är VD för svenska flygbolaget BRA i ett pressmeddelande.

BRAs biobränslebiljetter innebär att resenärens flygresor blir fossilfria till 70 procent. Priset på biobränsle är fyra till fem gånger högre än vanligt flygbränsle.

 

En kommentar

  1. Paxen: Och hur exakt går detta till i praktiken? Om jag betala 300 kr mera, är jag då garanterad att just det flyget går på biobränsle fast alla andra passagerarna inte betalt lika mycket... ?
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018