Annons:

Fritidsresor korad som Sveriges bästa resesajt

Fritidsresor vann för andra året i rad när IDG/Internetworld utsåg Sveriges bästa resesajt.

IDG/Internetworld utser varje år Sveriges bästa resesajt. ”En bra resesajt ska göra det lätt att hitta och köpa en resa, men framförallt ska den inspirera till resande, oavsett om du besöker sajten från en dator eller en mobil enhet” är bland annat ett av kriterierna.

– Vi är fantastiskt glada och stolta. Utmärkelsen är ett bevis på att vår digitala satsning och utveckling ligger i framkant, säger Bassam El Mattar, nordisk försäljnings- och digital direktör för TUI Nordic/Fritidsresegruppen i ett pressmeddelande.

Speciellt tacksamma säger Bassam El Mattar att företaget är för att IDG/Internetworld uppmärksammar dess mobila satsning, bland annat appen Min semester som innebär att man lätt kan hålla kontakt med Fritidsresor före och under resan. 

Juryns motivering löd:

Det är lätt hänt att man sänker tempot när man utses till årets bästa sajt, eller så gör man som Fritidsresor. Förra årets vinnare i resekategorin har fortsatt att utveckla sin digitala närvaro på flera olika sätt. En redan tilltalande sajt med ett enormt reseutbud har finslipats, bland annat för att underlätta för kunder som vill boka sin semester från mobiltelefonen – för de blir allt fler. Nu är bokningsmotorn helt responsiv. Precis som tidigare är sajten lättnavigerad och stilren med stora bilder som gör resmålen rättvisa. En spännande nyhet är att Fritidsresors app är kopplad till ett digitalt researmband som håller koll på allt du gör och köper under semestern.

 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024