Annons:

Annons:

Fritidsresor korad som Sveriges bästa resesajt

Fritidsresor vann för andra året i rad när IDG/Internetworld utsåg Sveriges bästa resesajt.

IDG/Internetworld utser varje år Sveriges bästa resesajt. ”En bra resesajt ska göra det lätt att hitta och köpa en resa, men framförallt ska den inspirera till resande, oavsett om du besöker sajten från en dator eller en mobil enhet” är bland annat ett av kriterierna.

– Vi är fantastiskt glada och stolta. Utmärkelsen är ett bevis på att vår digitala satsning och utveckling ligger i framkant, säger Bassam El Mattar, nordisk försäljnings- och digital direktör för TUI Nordic/Fritidsresegruppen i ett pressmeddelande.

Speciellt tacksamma säger Bassam El Mattar att företaget är för att IDG/Internetworld uppmärksammar dess mobila satsning, bland annat appen Min semester som innebär att man lätt kan hålla kontakt med Fritidsresor före och under resan. 

Juryns motivering löd:

Det är lätt hänt att man sänker tempot när man utses till årets bästa sajt, eller så gör man som Fritidsresor. Förra årets vinnare i resekategorin har fortsatt att utveckla sin digitala närvaro på flera olika sätt. En redan tilltalande sajt med ett enormt reseutbud har finslipats, bland annat för att underlätta för kunder som vill boka sin semester från mobiltelefonen – för de blir allt fler. Nu är bokningsmotorn helt responsiv. Precis som tidigare är sajten lättnavigerad och stilren med stora bilder som gör resmålen rättvisa. En spännande nyhet är att Fritidsresors app är kopplad till ett digitalt researmband som håller koll på allt du gör och köper under semestern.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018