Annons:

Annons:

Arlanda får nytt direktflyg till Zagreb

Croatian Airlines drar igång direktflyg från Arlanda. Det blir tre avgångar i veckan under sommarsäsongen.

– Generellt har intresset för länderna vid Medelhavet ökat kraftigt bland svenska resenärer. Kroatiska Zagreb är en helt ny direktdestination från Arlanda som också är en av de mest efterfrågade. Inom loppet av en vecka blir Croatian Airlines det andra flygbolaget att flyga direkt till Kroatien från Arlanda vilket visar hur populär destinationen är, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia i ett pressmeddelande.

Rutten kommer när svenska turister sviker Turkiet och i större utsträckning väljer andra länder runt medelhavet, till exempel Kroatien.

– Vi är glada att kunna erbjuda svenskarna direktflyg till Zagreb och den kroatiska delen av Medelhavet. Den svenska marknaden har en enorm potential, säger Krešimir Kučko, VD Croatian Airlines.

Croatian Airlines direktlinje mellan Stockholm och Zagreb kommer att trafikeras tre gånger i veckan, måndagar, onsdagar och fredagar, från 19 maj till mitten av oktober.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Affärsreserådgivare till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018