Annons:

Annons:

Målet: Första vaccinbeviset utfärdas den 26 juni

Vaccinbevisen ska kunna börja utfärdas i slutet av juni. Det säger Annemieke Ålenius vid E-hälsomyndigheten i TV4:s Nyhetsmorgon. – Vi hoppas att det första beviset ska kunna utfärdas den 26 juni.

På en fråga om det bara är att resa fritt i Europa när man fått beviset så svarar Annemieke Ålenius att vi nog ska vara lite försiktiga.

– Reglerna mellan de olika länderna skiljer sig åt, så det första man ska göra är att ta reda på vad är det som gäller i det landet man vill åka till och i de länderna man behöver passera.

2 kommentarer

  1. Vera: Är det E-hälsomyndigheten ,man ska vända sig till ,för att ansöka sin vaccinpass ,då jag läste i Aftonblandet att Ni kommer inte skicka avtomatisk. Vist krånglar Ni. ,Först var det sagt 1 Juni ,men man ska vel endå kuna resa med paper vaccinbeviset. Svara
  2. Vera: Är det E-hälsomyndigheten ,man ska vända sig till ,för att ansöka sin vaccinpass ,då jag läste i Aftonblandet att Ni kommer inte skicka avtomatisk. Vist krånglar Ni. ,Först var det sagt 1 Juni ,men man ska vel endå kuna resa med paper vaccinbeviset. komentar är inte indentisk eftersom den var inte ens skickat. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.