Annons:

Målet: Första vaccinbeviset utfärdas den 26 juni

Vaccinbevisen ska kunna börja utfärdas i slutet av juni. Det säger Annemieke Ålenius vid E-hälsomyndigheten i TV4:s Nyhetsmorgon. – Vi hoppas att det första beviset ska kunna utfärdas den 26 juni.

På en fråga om det bara är att resa fritt i Europa när man fått beviset så svarar Annemieke Ålenius att vi nog ska vara lite försiktiga.

– Reglerna mellan de olika länderna skiljer sig åt, så det första man ska göra är att ta reda på vad är det som gäller i det landet man vill åka till och i de länderna man behöver passera.

2 kommentarer

  1. Vera: Är det E-hälsomyndigheten ,man ska vända sig till ,för att ansöka sin vaccinpass ,då jag läste i Aftonblandet att Ni kommer inte skicka avtomatisk. Vist krånglar Ni. ,Först var det sagt 1 Juni ,men man ska vel endå kuna resa med paper vaccinbeviset.
  2. Vera: Är det E-hälsomyndigheten ,man ska vända sig till ,för att ansöka sin vaccinpass ,då jag läste i Aftonblandet att Ni kommer inte skicka avtomatisk. Vist krånglar Ni. ,Först var det sagt 1 Juni ,men man ska vel endå kuna resa med paper vaccinbeviset. komentar är inte indentisk eftersom den var inte ens skickat.
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024