Annons:

Annons:

Norwegian börjar flyga mellan Göteborg och Prag

Travel News är först att berätta att den 27 april börjar Norwegians nya direktlinje från Göteborg till Prag.

Den nya linjen innebär att Norwegian flyger till 15 internationella destinationer direkt från Göteborg. Förutom Prag erbjuder Norwegian direktflyg från Göteborg till Barcelona, Madrid, Alicante, Malaga, Gran Canaria, Teneriffa, Mallorca, Nice, Rom, Salzburg och Split.

– Vi är glada över att kunna erbjuda resenärer i och omkring Göteborg direktflyg till Prag och ser fram emot att få välkomna passagerare ombord i nya, moderna och bränsleeffektiva flygplan till attraktiva priser, berättar Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian i ett pressmeddelande.

I går på en konferens gick Ryanairs vd Michael O’Leary spekulerade i Norwegians framtida konkurs. Det har han gjort förr. Även analytikerna är skeptiska till Norwegian som tycker att bolaget ska kapa kostnader.  I går skrev Travel News att Norwegian ökade antalet passagerare med 11 procent. Skulle kostnaderna minska i samma mängd kommer aktiekursen att rusa vid nästa kvartalsrapport.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018