Annons:

Annons:

Nordic Choice börjar med elskotrar

Med fokuset att erbjuda hotellgästen upplevelser som förhöjer och förenklar hotellvistelsen samtidigt som den bidrar till att styra samhället i en grön riktning så har Nordic Choice Hotels ingått ett samarbete med MobilityTech-bolaget AYO om installation av el-scootrar på 82 av sina hotell i Sverige, Norge och Danmark, enligt ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär att AYO installerar el-scootrar på utvalda hotell och står för driften av scootrarna och hotellen erbjuder parkeringsplatser och laddning av fordonen. Hotellgästen bokar en scooter genom AYOs mobilapp där de utöver själva bokningen också låser upp, låser, betalar och returnerar den. Appen kommunicerar med användaren om kvarvarande batteritid/distans och har en smart funktion kallad “Take me back” som direkt guidar användaren tillbaka till hotellet via kartan.

– Vi tittar hela tiden på hur vi kan erbjuda våra hotellgäster tjänster som gör deras liv enklare och samtidigt är smart med tanke på miljö. Genom samarbetet med AYO så kan vi nu erbjuda en spännande digital/fysisk tjänst som både är hållbar och prisvärd, säger Lisa Farrar, digital chef för Nordic Choice Hotels och högst ansvarig för bolagets lojalitetsåtgärder gentemot gästerna.

AYO är tillgängliga på Nordic Choice Hotels from vecka 22. Till en början är det 82 hotell i Sverige, Norge och Danmark som omfattas av samarbetet med AYO men antalet kommer att växa utifrån efterfrågan. Till skillnad mot andra aktörer inom MobilityTech så erbjuder AYO och Nordic Choice Hotels hyra av fordon till ett fast, prisvärt och transparent pris. Medlemmar i Nordic Choice Club kommer också få ta del av särskilda erbjudanden.

En kommentar

  1. Rum: Hahah för att lata människor ska vara latare, 😂 😂 😂

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.