Annons:

Premium

Jag trivs med pulsen på Stureplan

Margita Palmberg är ny hotelldirektör på Scandic Anglais. Här svarar hon på våra tradionella på-nytt-jobb-frågor.

“Är född och uppvuxen i en liten ort i Blekinge som heter Bräkne-Hoby, men bott utomlands större del av mitt vuxna liv”

Grattis Margita Palmberg, du är ny hotelldirektör på Scandic Anglais. Varför valde Peter Jangbratt vd på Scandic Sverige dig?

– Tack! Jag tillträder rollen som hotelldirektör på Scandic Anglais mycket tack vare mitt ledarskap och min erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter inom hotell- och resebranschen, både internationellt och i Sverige.

Varför valde du Scandic Anglais?

 Scandic Anglais är en ikon på hotellmarknaden i Stockholm och har alltid varit ett av mina favorithotell som står inför en spännande framtid. I min nya roll får jag även möjlighet att bidra till att driva Scandic Sverige framåt och delta i uppdrag och projekt som gynnar såväl Scandic Sverige som distriktet. 

Och varför valde du Scandic?

– När jag flyttade hem till Sverige 2015 stod Scandic inför en förändringsresa såsom börsintroduktion, expansion och ett stort fokus på gästupplevelser, ledarskap och hållbarhet. Jag såg en möjlighet att både få vara med och bidra med min erfarenhet och kompetens, samtidigt som jag skulle få möjlighet att utvecklas och arbeta i en miljö som gav utrymme för nytänkande och där jag kunde vara…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium